hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Jeg er unormal

 • Publisert: 25.01.2017, 13:19
 • Kategori: Blogg
 • ...tydeligvis. Jeg er unormal fordi jeg ikke velger å normalisere det vi sårt kjemper for å dempe. Kroppspress. Operasjonspress. "Vær så unaturlig som mulig"-press. Seriøst ass. Nå kjente jeg at jeg fikk alt ordentlig opp i halsen. 

   

  Ikke bare har jeg vært vitne til at venner av meg har fått MAIL om TILBUD på operasjoner og andre inngrep - men mediene rundt oss publiserer innlegg som for eksempel at mindre brystvorter er trendy (!!!!!) i 2017, og at intimkirurgi er sterkt vurdert av kvinner. Ikke nok med det, men youtubere og bloggere fra hele verden deler ut rabattkoder og anbefalinger på alt fra lipfillers, botox og tannbehandlinger. Altså? Kjære vene. Jeg blir seriøst lei meg!! Når skal dette ende? Og hvordan?

   

  Selv om dette kanskje omhandler personer og kirurger fra andre deler av verden kommer det allikevel på våre forsider. Er det rart det blir en snakkis? Når våre største nettsider tillater at disse skal på dagsorden? Forventer de ikke at det skaper reaksjoner? Jo, det er nettopp det de gjør. Og det fordi det er "klikkbart", og det er under slike omstendigheter det tjenes penger. Hvorfor er det greit? 

   

  Ironisk nok blir det samtidig publisert artikler om at ungdom bør få undervisning i livsmestring, som blant annet skal innebefatte identitet og selvfølelse.
  Det er vel og bra, og jeg er enig i at det åpenbart burde fokuseres mer på -  men det hjelper lite med en slik dobbeltmoral! Hvis mediene fortsetter å publisere slike kropps- og utseendefikserte artikler, har jeg vanskeligheter med å tro at ungdommene vil slutte å la seg påvirke med mindre fokuset endrer seg. Hvem skal starte? Jeg personlig mener at vår fjerde statsmakt (massemediene) har en oppgave. En oppgave i å fokusere på for eksempel psykisk helse. Det er heldigvis blitt mindre tabu å snakke høyt om dette (thank God), men hadde det vært opp til meg hadde jeg heller villet fokusere mye mer på folkehelse, bedre psyke og egenkjærlighet, enn at det skal få mennesker til å idealisere noe som åpenbart ikke er i samsvar med realiteten. 

   

  Vær snill mot deg selv, og prøv å drit i alle andre som velger å legge seg under kniver, sprøyter og annet tøv. Du er god nok akkurat som du er - og hvis du ikke tror på meg så burde du gå bort til nærmeste speil og ta deg en ordentlig titt. Du er unik fra topp til tå og det finnes kun én av deg. Hvor kult ekke det?? Du er din største kritiker, og hvis du ikke under noen omstendigheter klarer å være glad i deg selv oppfordrer jeg faktisk til å oppsøke profesjonell hjelp som kan guide deg inn i riktig retning. Jeg har gjort det selv, jeg, og kan garantere at det virkelig er verdt det<3

   

  Merker at dette engasjerer meg så vanvittig mye!!! Jeg blir lei meg og sint fordi man gang på gang må bekrefte at det ikke eksisterer et eneste normalt fnugg i å permanent endre på seg selv. Det å gjøre seg selv ugjenkjennelig er ikke normalt. Det er ikke deg, rett og slett. Vil man gjøre en endring må man starte innenfra for å få et langsiktig resultat! Du er normal akkurat som du er, husk det!! Jeg heier på deg.

     #Fokus

   

  Klemmer<3

   

  DEL gjerne innlegget videre om du syns dette er like viktig som meg. 

 • Publisert: 25.01.2017, 13:19
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Pernille

  25.01.2017 kl.13:57

  Bra skrevet!!!

  Skriv en ny kommentar