hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Fargelegg din gråværsdag

 • Publisert: 27.01.2017, 10:33
 • Kategori: Blogg
 • Bokstav: G.

   

  Gråværsdag og glede. 

   

  Egentlig syns jeg ordet 'værsyk' er litt rart, men jeg skjønner konseptet og blir ekstremt påvirka av det sjæl. Det er litt diggere å stå opp til sol og skyfri himmel, ikke sant? Men det gjelder vel å snu om tankegangen også da, så idag tenkte jeg å fargelegge min gråværsdag med ting som gir meg glede. Som f. eks god mat, musikk, skriving og lignende. Jeg har ikke forelesning idag, så jeg tillater meg selv å ligge i senga så lenge jeg vil. I tillegg så er det jo gråværsdag her i Kongsvinger, da. Hvis jeg måå ha en unnskyldning liksom. Haha :-)

   


  Jeg har forresten ei litta overraskelse jeg vil dele ut her på bloggen etterhvert, som jeg håper vil bli godt tatt imot. Føler liksom at jeg har vært veldig heldig i det siste, og som et slags "takk" så har jeg lyst til å gi noe tilbake - men det kommer jeg mer tilbake til altså :-)  Nytrakta kaffe, sjokolade, frokost og new girl!! Hvorfor har jeg ikke sett den serien før nå?? Den er jo såå bra. Anbefales til deg som liker en rar, teit, men morsom serie. Apropos serie, det er å fargelegge en gråværsdag, det! 

   

  Håper dere får en fin start på hæjla, og tusen takk for alle tilbakemeldingene jeg fikk på forrige innlegg. Jeg har undervurdert min egen stemme, men så har jeg jo fått bevist at man ikke trenger å være toppblogger for å bli hørt. Det er bedre å si nòe, enn ingenting! Håper også at noen av dere vil være med på fortsettelsen. Jeg har noen spennende planer altså, haha. Det hadde ihvertfall vært ille gøy for meg!! 

   

  Klemmer<3

 • Publisert: 27.01.2017, 10:33
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar