hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Den siste tida

 • Publisert: 05.03.2017, 12:06
 • Kategori: Blogg
 • Heiiiii!

  Lenge siden jeg har fått rotet meg til å skrive et innlegg egentlig. For å være ærlig så har jeg hatt ganske mye å gjøre, og dermed har jeg ikke prioritert noe av det jeg faktisk liker mest. Altså skrivingen, mener jeg.Trist, men sant. Noen ganger føler jeg ikke at livet mitt er så innholdsrikt heller, noe som gjør at inspirasjonen til å vite hva jeg skal dele ofte synker. MEEN har jo tross alt satt meg som mål i 2017 å skrive mer, så skal prøve å leve opp til det. Haha. Her er ihvertfall noen bilder av hva jeg har gjort den siste tida.


  Har vært en del i Fredrikstad i det siste. Det her har jeg allerede vist på videoen hvor jeg overraska mamma på morsdagen, men måtte dele dette bildet også, siden det er så koost. My precious family<3 Veldig merkelig å bo i en by langt unna de, men alltid godt å se de igjen når jeg vender snuta hjemover.

  Var også i hjembyen for å feire dåpen til fadderbarnet mitt! Ååh, lille vakkerungen altså. Veldig stolt av det merker jeg! Og sjekk uttrykket hans? Haha, sjarmør ass.

  Fikk også et splitter nytt antrekk av Zavanna i anledning nyåning av butikken. Veldig gøy å få være med på! Åpninga gikk også over all forventning, så tror det blir gøy å jobbe der fra tid til annen. Siden jeg studerer er det jo åpenbart ikke så mye penger å hente fra lånekassa, så noen ekstra kronasjer i måneden er berre knall.

  Ah, what a mess! Fikk jammen meg malt et bilde også da, haha. Kjæresten hadde bursdag for en stund siden, og da sa han at han ønsket seg et bilde av meg og han - så jeg gjorde et forsøk i å male "universet" med våre stjernetegn inni. Sikkert ikke det han så for seg at han skulle få, men jeg hadde aldri greid å male et portrett av oss lissom! Resultatet ble ganske kult da, selv om det ikke syns på dette bildet.

  Normalt sett har jeg hatt "no meat monday" siden fjoråret, og jeg har egentlig prøvd å holde meg unna kjøtt så mye som mulig - så greide jeg å "slacke" litt på den fronten... MEN jeg bestemte meg for å prøve ut disse pølsene, og de overraska skikkelig altså! Veldig godt alternativ for de som vil prøve å kutte ned på kjøttspisinga. Coop har også fått ganske mange options nå, noe som er superbra spørru meg. Hvis du er interessert i sånt, så anbefaler jeg å bli med i gruppa "veggispreik" på facebook. Mye inspo å hente derfra!

  Ogsååå har jeg egentlig bare tatt livet helt med ro. Jeg begynte praksis i sykehjem forrige uke, og det har både vært spennende og intenst. Merker man får mye inntrykk med en gang, og når man i tillegg har en del ting å lese på, og sette seg inn i så kan det bli litt slitsomt også. Sånn er det vel alltid når man havner oppi situasjoner man ikke er vandt til fra før. Hittil syns jeg heldigvis at det er veldig lærerikt, og det er en god start. Skal jo tross alt være der i 9 uker til, så regner med at jeg får lært utrolig mye mer igjennom den perioden. 

  Ha en fin søndag videre æ!

  Klemmer<3

 • Publisert: 05.03.2017, 12:06
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Sarah Berg

  05.03.2017 kl.19:25

  :D

  Skriv en ny kommentar