hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Det har jeg virkelig savna

 • Publisert: 27.03.2017, 15:23
 • Kategori: Blogg
 • Helga som var gikk til jobbing i praksis, og det var egentlig veldig gøy! Fikk satt min første PVK på en pasient, noe som var syyykt nervepirrende for å være ærlig. Hvis du ikke vet hva PVK er, så er det et perifert venekateter som settes rett inn i blodåra for at personen skal motta medikament i form av infusjonsvæske. Men det gikk heldigvis greit. Tilslutt. Etter 2. forsøk fikk jeg den på plass, og det må jeg jammen meg si meg fornøyd med! Haha. 

  Etter det så bestemte Sarah og jeg oss for at vi skulle benytte den solfylte dagen litt. Lenge siden det var vært såå digg ute, så da tok vi bilen fatt og dro på utflukt. Kinda. Vi kjørte ihvertfall til et vann for å gjøre noooe annerledes, haha. Selv om vi har bodd i Vinger godt over et halvt år, så har vi ikke utforska så mye - så det var jo forsåvit koselig å se noe nytt og være ute i vårsooola. Det har jeg virkelig savna!

  Dagen idag har egentlig gått til å være med på HLR-dag i Elverum. Var veldig spennende og lærerikt med iscenesatte situasjoner med ambulanse, militæret og annet helsepersonell tilstede. Perks of studying nursing, haha. Nå skal jeg bare chille og ta're med ro. Må skrive litt notater til praksisen også da, men det er ikke så spennende så det trenger jeg ikke skrive om. Hehe loool. 

  Håper du har hatt en fin dag!! Vi prekæs plutselig.

  Klemmer<3

 • Publisert: 27.03.2017, 15:23
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Ida Øverland

  27.03.2017 kl.16:59

  nydelige bilder! du må gjerne fortelle hva du gjør i praksis og sånn altså, for det er jo bare spennende :D

  Isabelle Nathalie

  27.03.2017 kl.17:37

  Ida Øverland: Tusen takk :-D Ja, kanskje jeg kan poste et annet innlegg om det etterhvert. Takk for innspill!

  Skriv en ny kommentar