hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Digging deep

 • Publisert: 28.03.2017, 12:01
 • Kategori: Blogg
 • Herregud. Akkurat det innlegget her skrev jeg mens tårene bare rant og musikken spiltes på full guffe. Sangen som dundra på var "we can always come back to this" av Brian Tyree Henry. Anbefales! Det er noe med den fønken og soulen som treffer så syykt!! Har forresten en annen anbefaling også - og det er serien "This is us" som kan ses gratis på viafree.no. Er det én serie du trenger i livet, så er'e den ass. Morsom, fin, søt, trist, frustrerende osv osv, du skjønner sikkert poenget. Go watch it! Serr.


  Ikke akkurat sånn jeg ser ut nå, for å si're sånn...

  Har dere noen gang blitt skikkelig påvirka av en serie? This is us er nemlig en sånn type serie for meg ihvertfall. Føler den graver frem alt jeg har av følelser innimellom vettø. Uten å spoile for mye så har det nettopp vært et dødsfall i serien og da det skjedde ble jeg oppriktig lei meg innvendig. Akkurat som det var et menneske som finnes i mitt liv liksom, hahah. Veldig merkelig syns jeg, men samtidig litt fint. Tenk deg at en serie kan fremkalle såå mange emosjoner for et menneske? Ganske godt gjennomført for å være ærlig. 

  Ellers vil jeg vel egentlig bare ønske deg en god dag videre. Jeg skyper med mah best friend Mathilde som er i USA og jobber på disney akkurat nå. Savner ho så inn i granskævven. Tenk at det er 205 dager til vi ses igjen?? Føles så lenge til atte hjelp, men tida har forsåvit gått fort hittil, og ho dro i oktober i fjor liksom. Countdown er det ihvertfall, og gleder meg ille til å mose ho selv om det kommer til å være sykt rart å ses IRL!! Hahah<3 Uansett så elsker jeg å catche up, og høre hvordan ting står til oversea. 

  Klemmer<3

 • Publisert: 28.03.2017, 12:01
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar