hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

My EBAY addiction vol. 2

 • Publisert: 30.03.2017, 17:45
 • Kategori: Blogg
 • Heeei! 

  Her kommer enda et innlegg med ting jeg har brukt penger på fra ebay!! Haha. Denne gangen kan jeg vel kanskje si at det er noen anbefalinger for ting jeg faktisk er fornøyd med! For de fleste kan vel tenke seg at det er mye dritt man kan få hjem i posten derfra - i og med at nettsiden ikke alltid er like pålitelig... Meeen det hender jeg blir positivt overraska, og det ble jeg denne gangen gitt. 

  Et lite tips er å sjekke "stjernerangering" og feedback for å veie for eller imot om selgeren er innafor. Ikke minst så ville jeg sjekka beskrivelsen og størrelse-guiden på produktene, men det gjelder kanskje spesielt hvis du skal kjøpe klær da. Det har ihvertfall hjulpet meg ganske mye opp igjennom :-) Legger ved linken til produktene under bildene i tilfelle du også faller for fristelsen? Haha.

  Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg kjøpte denne, men den er overraskende god å ha på. Også er det jo grumpy cat daa. Trykk HER for link.

  "Selfie-lys". Fulgte heldigvis med lader, så man slipper å styre med batterier osv. Lyset kan stilles inn i 3 forskjellige "grader" også, så det er litt fancy. Trykk HER for link.

  Det stativet her er egentlig ganske lite - men dog handy for å kunne filme/ta bilder uten å være avhengig av å stable bøker eller holde selv f. eks. Vil tro den også fungerer til alle typer telefoner, for det går an å justere litt øverst. Trykk HER for link.

  Venter fremdeles på noen flere ting jeg kanskje kan anbefale videre etterhvert! Må bare se an om det er verdt det først, haha. Håper du har en fin dag idag :-) Her er det skikkelig tråkig gråværsdag, og i tillegg begynte det plutselig å snø... Håper og satser på at det ikke legger seg og at våren snart kommeeer.  

  Klemmer<3

 • Publisert: 30.03.2017, 17:45
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  nr73

  30.03.2017 kl.17:59

  Takk for tips! Mykje nyttig :)

  Isabelle Nathalie

  30.03.2017 kl.18:43

  nr73: Bare hyggelig :-D

  Lilli

  30.03.2017 kl.23:16

  Så kjekt :)

  Isabelle Nathalie

  30.03.2017 kl.23:45

  Lilli: Ebay er alltid litt kjekt det altså :-D

  Skriv en ny kommentar