hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

UKA SOM GIKK

 • Publisert: 02.04.2017, 10:50
 • Kategori: Blogg
 • AKKURAT NÅ:

  Tenkte jeg å lage meg en god frokost snart, og kanskje se en film. Notebook maybeeee? Lenge siden jeg har sett den. Ellers hører jeg bare på musikk og slapper av. Søndag er min ultimate chille-dag, selv om jeg skal lese litt til midtevaluering som jeg har imorgen.

  UKENS NEGATIVE OPPLEVELSE:

  Hmm.. Nå måtte jeg faktisk tenke meg om, og det er jo egentlig et godt tegn! Har ikke så mye negativt å si om denne uka, men hvis jeg måå velge noe så må det bli at det brått begynte å snø. Heldigvis er mesteparten av snøen borte nå.

  UKENS BESTE OPPLEVELSE: 

  Lillesøster er med i en gruppe kalt "starfall", og denne uka kom sangen deres ut. Hun synger fra 2.10, og jeg er så umåtelig stolt<3<3

  UKENS PERSON:

  Marina. En herlig jente fra klassen! Vi er på samme avdeling i praksis, og har omtrent hatt like vakter store deler av uka så vi har fått gjort mye nyttig. Pluss at jeg alltid ler masse med ho! Haha :-)

  UKENS ANTREKK:

  Haha, ironisk nok legger jeg ikke ut antrekksbilder, meeen jeg har et fra forrige søndag som viser antrekket jeg brukte - så da må det nesten bli det. 

  Bukse fra HM ~ Sko og jakke fra Gdansk/ Polen ~ Genser fra Ebay. 

  UKENS CRAVING:

  Banan!! Hatt skikkelig dilla på banan og vaniljesaus, eller banan i smoothie. 

  Smoothieblanding inkludert banan og alt annet i skåla er fra Coop Extra. Haha, lol.

  UKENS SANG:

  Bortsett fra starfall sin, så har jeg fått ordentlig dilla på DENNE.

  DENNE UKENS FOKUS:

  Praksis. Har som sagt midtevaluering imorgen, og hodet mitt har vært veldig fullt på grunn av det føler jeg.. Såå fokuset mitt har egentlig vært på sykepleie i sykehjem!

  DENNE UKENS NETFLIX:

  Riverdale. Endelig kom det en ny episode etter et par ukers ventetid. En spennende serie som inneholder mye drama. Ellers ser jeg seff på "This is us", som jeg også har skrevet om i et annet innlegg. Den kan du se gratis på viafree.no!

  ~

  Alt i alt vil jeg si at denne uka har vært ganske fin! Gleder meg veldig til påskeferie som starter neste uke kjenner jeg, for da får jeg endelig vært med Henrik igjen! Ønsker deg en finfin søndag. 

  Klemmer♥

 • Publisert: 02.04.2017, 10:50
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Iselin Renée

  02.04.2017 kl.12:25

  Flott oppsummering av uka :)

  Isabelle Nathalie

  02.04.2017 kl.14:36

  Iselin Renée: Takk for det! :-D

  Skriv en ny kommentar