hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Hva har skjedd?

 • Publisert: 01.05.2017, 22:02
 • Kategori: Blogg
 • Noen ganger lurer jeg på om det er noe galt med meg, for i enkelte perioder finner jeg ikke motivasjon overhodet. Det er liksom ingen verdens ting som gjør meg motivert til noe, så da bare lar jeg være å gjøre noe som helst. Veldig dårlig egenskap å ha, og lurer på om det er flere som har det sånn? Ikke at jeg unner noen det, for det er ganske slitsomt egentlig.

  Den siste tiden har vært sånn for min del. Jeg følte at jeg hadde en god "flow" med blogginga, og innlegga som ble posta relativt ofte - men like før påska starta så mista jeg gnisten totalt, hvis man kan kalle det det. 

  Ikke at det har skjedd så mye som burde dokumenteres heller da, men det er vel alltid sånn man tenker i etterkant kanskje? Haha, i dont know. Ville bare gi fra meg ei litta lyd bare sånn på tampen. Har ikke så ille mye å fortelle, annet enn at jeg prøver å finne tilbake motivasjonen som har forsvunnet. Si ifra hvis du finn'ærn :P

  Haha, neida. Men føler kanskje at fokuset mitt ligger et annet sted for tia. Det er siste innspurt i sykehjemspraksisen, mappeeksamen rett rundt hjørnet, flervalgstest som man må bestå 80% for å få godkjent og medikamenteksamen som skal være 100% riktig. Hodet mitt er egentlig bare fult av stress for å være ærlig, og det er i sånne perioder jeg føler jeg mister motivasjon fordi jeg er så flink til å tvile på meg selv og mine ferdigheter. Jeg vet jeg er flink, jeg må bare begynne å tro ordentlig på det selv. Høres kanskje teit ut, men det er bare sånn det er innimellom. Selvbilde, selvtillit osv er fine ting skjønner'u<3 

  Håper ihvertfall alt står bra til med akkurat DEG som velger å lese det greiene her. Ha en amazing uke ihvertfall, så prekæs vi plutselig. Kanskje før du aner det til og med ;)


  Klemmer<3

 • Publisert: 01.05.2017, 22:02
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar