hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

JEG FLYTTER!!!

 • Publisert: 04.06.2017, 13:05
 • Kategori: Blogg
 • Ah, så deilig følelse æ gitt! Endelig kan jeg med ganske god sikkerhet si at jeg fløttææær!!!! Blir helt overgira av å skrive det til og med, haha. Jeg har som allerede nevnt fått overført sykepleiestudiet jeg går på til Høgskolen i Østfold, og skal derfor flytte fra Kongsvinger som er byen jeg bor i at the moment. Føles egentlig både driiiitbra og vemodig på èn og samme tid. Jeg har såklart blitt glad i mange av menneskene som er her fra, og som studerer her - men det er ikke dermed sagt at jeg aldri kommer til å se dem igjen, så jeg tror det ordnær sæ. Jeg har allerede greid å skaffe meg hybel et steinkast unna HiØ, så nå kan egentlig bare sommeren starte spør du meg!

  Tenkte ihvertfall at jeg skulle prøve meg på en flyttevlog-bonanza her på bloggen (youtube) hvor jeg har tenkt til å vlogge det meste av hele prosessen både jeg og Sarah snart skal igjennom. Nå som jeg ikke har like mye skole å konsentrere huet mitt på har jeg jo mye tid til å gjøre noe av det jeg liker mest; altså, skrive og filme, og hele den pakka der! Tror det kan bli litt gøy jeg? Ihvertfall for meg, haha. Kanskje jeg blir mindre klein på video fremover også. Tror faktisk jeg begynner å "komme over" den kneika allerede. Ihvertfall innenfor fire vegger, lol. Under finner'u ihvertfall den første vloggen jeg filma om fredagen, som forøvrig tok hundre år å laste opp så det er derfor den først blir posta idag. Enjoooy!

  Klemmer<3

 • Publisert: 04.06.2017, 13:05
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  FoodIsLoveFoodIsLife

  04.06.2017 kl.15:06

  SJUKT!

  Gled deg til Fredrikstad. Kjempe fin by og lykke til med studiene =)

  Isabelle Nathalie

  04.06.2017 kl.19:50

  FoodIsLoveFoodIsLife: Hahah, sjukt ass :-D Tusen takk for det! Gleder meg veldig, og er jo fra Fredrikstad selv så vet heldigvis litt hva jeg går til. Blir nok braa

  Skriv en ny kommentar