hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Planer for sommeren

 • Publisert: 05.06.2017, 15:26
 • Kategori: Blogg
 • Idag er det 2. pinsedag, noe som betyr at jeg egentlig bare slapper av og tar livet helt med ro. Driver faktisk og sjekker/planlegger hva jeg skal gjøre i sommer. Jeg hadde egentlig sykt lyst til å bli med på Oslo pride i år, men så lenge flyttehelga mi også havna på 1. juli gikk den planen i dass, så det får jeg heller ta igjen til neste år eventuelt. Vurderer ihvertfall å få dratt på et cruise eller sånn, bare for å koble av og oppleve noe annet. Har nevnt det til Henrik også, og han virka positiv til det så det hadde vært litt kooos. Ble ingen sydentur i år, men det er egentlig helt greit. Får sikkert oppleve litt syden ved å besøke Sarah i Spania etterhvert også kanskje. Who knows! Det er jo mye man kan oppleve i Norge også, bare man bruker fantasien litt. 

  Skal forhåpentligvis på roadtrip igjennom store deler av landet i slutten av ferien også. Henrik jobber i millitæret på Setermoen, som jeg heelt sikkert har nevnt før - og siden han har bil og gjerne vil benytte den sørpå i sommer, så kjører han både nedover til ferien og oppover til Setermoen når han skal tilbake igjen. Vi gjorde det samme i fjor, og det var såå mye fin natur å få med seg:


  // Bilder tatt fra min instagram: isablnl. 

  Gleder meg veldig til hva som kommer til å skje fremover. Jeg liker på en måte å planlegge og holde orden på ting som skal eller kommer til å skje, men samtidig så syns jeg det er spennende å bare "go with the flow" også. Jeg prøver ihvertfall å sjekke ut litt alternativer på forhånd, også får vi se hva det blir til etterhvert :-)

  Har du noen planer for sommeren eller? 

  Klemmer<3

 • Publisert: 05.06.2017, 15:26
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Sharone

  05.06.2017 kl.15:42

  Håper du får en fin sommer! :) Jeg skal for det meste jobbe, men har også to uker ferie :D

  Isabelle Nathalie

  05.06.2017 kl.19:42

  Sharone: Tusen takk! :-D Du får nyte de to ukene med ferie du da!!

  Skriv en ny kommentar