hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Min dag i bilder: Innkjøp ++

 • Publisert: 09.06.2017, 20:05
 • Kategori: Blogg
 • Helluuu. Først nå har jeg fått satt meg ordentlig ned og slappa av. Føler dagene går i ett for tiden, og selv om jeg har myye fritid så føler jeg alikevel at jeg har dårlig tid?? Rart det der. Idag har jeg ihvertfall kjøpt inn litt stuff til en fest Sarah og jeg skal ha imorgen. Gleder meg sjuuukt mye faktisk! Blir både bra og trist vil jeg tro, i og med at det er avslutningsfest. Vi skal jo fløtte vi vettøø, men det har du nok fått med deg allerede. Haha! Her er bildene fra dagen så langt:


  Støvete pc, nei??? Starta dagen med orange is the new black. Ett års ventetid er aaaltfor lenge spør'u meg, men deilig at jeg endelig kan følge med igjen. Har vært etterlengta, for å si det sånn. Forrige gang brukte jeg ca. 3 dager på å se alt, så håper jeg klarer å porsjonere det liiitt denne gangen ihvertfall..


  Sarah skulle på sommerfest med jobben sin idag, så jeg hjalp ho litt med å bestemme klær og shave leggene hennes. Faktisk. Hahaha, bare sånn som skjer når man har dårlig tid og skal rekke alt vettø.


  Kjøpte meg et belte fra Zavanna. Har sett etter et belte i hundre år, og har ikke funnet et jeg har likt - men dette var ganske greeeit syns jæ.


  Topp fra Vero Moda. Kjøper nesten aldri klær derfra, men denne syns jeg var skikkelig sommerlig og fin. Liker den type farge veldig godt, som du sikkert kan legge merke til ved t-skjorta under også. 


  Denne er fra Lindex.

  Var en del salg nå, og det likær vi vel? Jeg elsker salg ihvertfall. Finner alltid ting jeg egentlig ikke har bruk for, men som er fint og billig. Haha. Ellers idag skal jeg bare spise pizza, fortsette på OITNB ooog fullføre en quiz vi skal spille imorgen. 

  Hva skal du i helga?

  Klemmer<3

 • Publisert: 09.06.2017, 20:05
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar