hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Post-it note

 • Publisert: 13.06.2017, 16:32
 • Kategori: Blogg

 • "Det kommer en dag du vil innse at du ikke er bra nok for enkelte mennesker, men spørsmålet er om det er ditt eller deres problem". 

  Som de fleste sikkert har fått med seg så har det vært en aksjon mot å bedre menneskers forhold til egen kropp igjennom post-it lapper for tiden. Dette er selvfølgelig et initiativ jeg har ønska å være med på, i og med at jeg er opptatt av psykisk helse og det å føle seg vel i egen kropp uansett hva slags forutsetninger man har. #postitgeriljaen er helt genialt, og absolutt noe som burde fortsette! Selv fikk jeg en positiv overraskelse på festen vi hadde om lørdagen;


  Én lapp hang på skapet, og en annen på vaskemaskinen. 

  For det er så lite som skal til noen ganger. Tenk at en lapp kan bety så mye? I enkelte perioder kan man kanskje tvile på seg selv og sine ferdigheter, og andre ganger tenker man negativt fordi at man kanskje ikke har det så bra. Men er det én ting som burde være klinkende klart, så er det at du er god og bra nok akkurat som du er! Ikke la andres meninger og tanker bli din egen realitet. For du er som du er, og det samme er jeg OG det er søren meg bra nok altså!! Ingen skal få lov til å få deg til å tro noe annet. Jeg blir egentlig både provosert og engasjert når det gjelder dette, og det er fordi det finnes mennesker som velger å få andre til å tro at de ikke er verdt noe, eller at de ikke er bra nok. Men hva er egentlig bra nok? Og hva sier det om dem?

  Det gjelder å prøve å akseptere seg selv for den man er, og ikke sammenligne seg selv med andre. Det gjør deg ingenting godt å tenke at andre er bedre enn deg selv, for det er ikke sant. Du er like mye verdt uansett hva andre forteller deg, og det er du som har makten til å ta disse påstandene til deg eller ikke.Tankene kan ofte lure deg til å begynne å tro at det du tenker er sant, og tankene har enorm kraft over egen velvære. Så fort man begynner å tenke negativt er det lurt å stoppe opp, for så å prøve å snu de om til noe positivt. Fokuset burde rett og slett ligge på deg selv, og ikke på alle andre. Eventuelt om du ikke er fornøyd - prøv å forbedre de egenskapene du allerede har. Det er såå mye mer bra med deg, enn det er dårlig uansett hvordan du prøver å vri og vende på det. 

  Kan hende du kanskje tenker at det her er lettere sagt enn gjort, men ha tro på deg selv og tenk at du er bra nok. For det er du virkelig!! Heng en post-it lapp på hvert speil med ulike setninger om deg selv. Ikke bare er det koselig å se disse lappene, men underbevisstheten din tar det til seg og det vil mye heller ha en positiv enn negativ innvirkning i det lange løp. Du er bra, og sånn er det bare!

  Klemmer<3

 • Publisert: 13.06.2017, 16:32
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Thea Mariel

  13.06.2017 kl.17:10

  for et bra opplegg, jeg har faktisk ikke hørt om dette!

  Isabelle Nathalie

  13.06.2017 kl.18:04

  Thea Mariel: Jaa, det er et veldig bra tiltak syns jeg :-D Får håpe du vil hive deg med på bølgen du også da!!

  Skriv en ny kommentar