hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Forandring fryder

 • Publisert: 16.06.2017, 20:05
 • Kategori: Blogg
 • Heeei! Klokka ett idag dro jeg tilbake en tur til frisøren for å klippe meg enda en gang. Jeg har allerede laget en vlogg om første gangen jeg klippa det lange håret mitt, og den kan du forsåvit se HER hvis du har lyst. Meeen siden jeg egentlig hadde lyst på enda kortere hår, tok jeg sjansen og bestilte meg time igår forså å dra til frisøren på nytt idag. Her går det unna i svingene, skjønner du. Haha. Føler at når jeg først har bestemt meg for noe, så må det skje så fort som mulig. Heldigvis hadde frisøren rett nede i gata ledig time, så der hadde jeg litt flaaaks.


  I utgangspunktet hadde jeg ganske langt hår som jeg rett og slett gikk lei av. Det begynte å irritere meg, samtidig som at endene av håret var ganske tørt. Håret hadde lett for å floke seg, og ja.. Det var egentlig derfor jeg var villig til å klippe av store lengder. Bildet over er før og etter første frisørbesøk btw, og jeg tror på et eller annet tidspunkt at frisøren misforstod hva jeg mente, selv om jeg hadde med bilder og hele pakka, så resultatet ble liksom bare "meh" for meg da jeg gikk der fra. Men jeg lot det gå, prøvde å style det hjemme, ble ganske fornøyd med en gang, men greide ikke være heeelt fornøyd innerst inne...  
  Så det gjorde jeg noe med idag. 


  Litt uheldig med det forferdelig gule lyset må jeg si, men dette er ihvertfall før-bilde.


  Og sånn ble resultatet! Betraktelig mye kortere, men herreguuuud så digg. Aldri hatt så tjukt og friskt hår før føles det ut som. Ganske uvant til å begynne med altså, men nå trenger jeg ikke irritere meg over at jeg ikke fikk dette resultatet etter første frisørbesøk. Jeg er ihvertfall utrolig glad nå, og trives veldig godt med kort hår. 

  Klemmer<3

 • Publisert: 16.06.2017, 20:05
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Pernille

  16.06.2017 kl.20:17

  Du ble kjempefin <3

  Isabelle Nathalie

  16.06.2017 kl.20:25

  Pernille: Åå, så koselig!! Tusen takk<3

  Mai

  16.06.2017 kl.21:22

  Åå, så fint det ble!! Det kledde du virkelig😍

  Isabelle Nathalie

  16.06.2017 kl.22:51

  Mai: Tuuusen takk, Mai!! <3

  Skriv en ny kommentar