hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Tirsdagstips: Vegansk sminke!

 • Publisert: 20.06.2017, 13:22
 • Kategori: Blogg
 • Heiiii! Tenkte jeg skulle ha en liten "spalte" enkelte tirsdager, hvor jeg poster noen tips som jeg syns er verdt å anbefale videre. Tror det kan bli litt morsomt å prøve ihvertfall? Først tenkte jeg at jeg kunne la det bli et fast innlegg hver eneste tirsdag, men om jeg brått ikke har noe å tipse så kan jeg se for meg at det blir mer stress enn gøy. Derfor velger jeg heller å poste noen tirsdager fra tid til annen hvor jeg kommer med anbefalinger jeg er fornøyd med! Vil heller at tipset skal være genuint noe jeg selv liker, istedenfor å måtte søke etter noe halvgreit gjennom hele det store internettet!

  I første omgang vil jeg ihvertfall tipse dere alle om makeupmekka sitt 4C hypnotic, metallic, highlighter-palette. Det er faktisk på tilbud fant jeg ut nå, og er satt ned til 70 kroner på hjemmesiden deres. Link HER

   

                                                                                                         

  Fargene på palettet er Glitz, som er en metallisk highlighter i en duset rosa tone som gir en rosegull finish.  Miracle, en metallisk highlighter i en kald sølv tone som gir en perlemorfinish. Passionate har en varm fersken tone som gir en gullfinish, og Shy Metallic, som finnes i en champagne farge som etterlater en fin varm gullfinish. Rekkefølgen på "swatchen" fra armen min er glitz - passionate - miracle og shy metallic. Disse er veldig pigmenterte, og blendes godt inn i huden samtidig som at de etterlater en veldig fin glød. Syns også det er et stort pluss at produktet er vegansk, og at det ikke er testet på noen stakkars dyr. 

  Vil også gjerne påpeke at dette innlegget ikke er sponset. Jeg har betalt for produktet selv, og vil gjerne tipse det videre i og med at jeg er ganske fornøyd. Ekke så farlig om noen mistenker det akkurat, men tenkte det var greit å avklare det med en gang :-) Håper du likte tipset! 

  Klemmer<3

 • Publisert: 20.06.2017, 13:22
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  xoxoem

  21.06.2017 kl.07:00

  Den så kjempe fin ut! Takk for tips :D

  Isabelle Nathalie

  21.06.2017 kl.10:38

  xoxoem: Den er det altså! :-D Personlig ble jeg overraska over kvaliteten i og med at den er relativt billig, men den er verdt det altså!

  Skriv en ny kommentar