hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Når frustrasjonen tar overhånd

 • Publisert: 20.06.2017, 19:31
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå trenger jeg å få ut noen tanker jeg sitter inne med. I dag har egentlig vært en grei dag så langt, og jeg har vært veldig produktiv fordi jeg har fått vasket og sortert mye inne i leiligheten. MEN; fyyyy søren så jævlig kjedelig livet mitt er akkurat nå! Jeg føler jeg bare venter på at tinga mine og jeg skal bli henta og frakta hjem til Fredrikstad. Altså, ikke bare føler jeg det - men det er jo regelrett det som foregår akkurat nå også. Haha, poenget mitt er at jeg føler at livet mitt er relativt meningsløst akkurat nå. Det eneste jeg gjør er jo bare å vente på "bedre tider", og det irriterer meg sykt. Har så lyst til å være en person som nyter alle momentene i livet "her og nå" , men jeg klarer det ikke. Jeg vet jeg burde gjøre det beste ut av dagene, men det er ingenting som frister, og det gjør meg rett og slett skikkelig frustrert. 

  Jeg klarer bare ikke å sette ordentlig pris på den siste tiden her i Kongsvinger, uten å helt ane hvorfor. Ikke at det er noe spesielt jeg føler jeg burde/vil gjøre heller.. Jeg forstår at dette innlegget ikke kommer til å hjelpe meg så utrolig mye med mindre jeg går utenfor husets fire vegger og bruker fantasien til å finne på noe - men disse tankene måtte bare ned svart på hvitt. Skal gå meg en liten tur ut nå for å få med meg sola, og forhåpentligvis gjør det saken bedre for min egen del. 

  Haha, dette innlegget skrev jeg igår, men velger allikevel å poste det idag fordi det er så ekte på en måte. Enkelte dager tar frustrasjonen overhånd, og jeg syns det er litt viktig at man viser denne siden av seg selv også. Jeg har funnet ut at det er noen ting som trigger frustrasjonen min, og det er både når jeg føler at jeg ikke klarer å slippe meg helt løs - eller hvis dagene blir veldig ensformige og monotone. Dagen idag har heldigvis vært betraktelig mye bedre da, så det hjalp sikkert med en gåtur både igår og idag tenker jeg. Også er det ganske digg at jeg bare kan lire det meste av meg her inne, haha.

  Håper du får en fin kveld videre!

  Klemmer<3

 • Publisert: 20.06.2017, 19:31
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Znippen.no

  20.06.2017 kl.19:45

  Så godt du skriver! Håper du har en fin dag og en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og like den på facebook :) www.znippen.no ;)

  Isabelle Nathalie

  20.06.2017 kl.20:34

  Znippen.no: Åå, takk for det :-D Jeg titta innom jeg vet du! Den var ganske så nice.

  Skriv en ny kommentar