hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Morgenrutine

 • Publisert: 22.06.2017, 12:43
 • Kategori: Blogg
 • Goood morgen!!

  Min morgenrutine er nesten alltid prega av om det er hverdag, helg eller ferie. Jeg er et skikkelig B-menneske i ferier, mens i hverdag kan jeg plutselig være et A-menneske, men det kommer helt an på hva jeg skal, og om jeg har avtaler eller "plikter" å forholde meg til. Denne jenta beveger seg nemlig ikke ut av leiligheten om ho ikke må. Haha, neida (joda).

  Som regel inneholder min morgenrutine kaffe eller te, kosttilskudd og et enkelt måltid. Pleier også å sminke meg noen ganger, noe du også kan se snurten av på bildet over. Ekke det ei litta sminkepung der æ? Akkurat deeet bildet er ikke fra idag, da. Men en av dagene denne uka sminka jeg meg i vinduskarmen, og det kommer jeg nesten til å savne litt. Akkurat det hjørnet er så koselig innimellom, haha.

  Idag derimot, hygger jeg meg med kaffe og youtube. Jeg elsker å følge med på andre kanaler jeg abonnerer på, og som har inspirert meg til å starte min egen kanal. Den kan du sjekke ut HER, og gjerne abonner hvis du viiiil<3<3 Der har jeg fått over 1000 avspillinger allerede, så det er ganske gøy for en fersk nybegynner som meg, haha. 

  Jeg deler alt fra sminke, hverdag og livsstil - og etterhvert har jeg en plan om å få brukt utdanningen min til å nå ut til flere. Altså, siden jeg studerer for å bli sykepleier, og kanskje er over middels interessert for psykisk helse, seksuell legning, kroppspress, og diverse andre suuuperviktige temaer tenkte jeg å gjøre noe større ut av det. Spre budskap som kanskje kan hjelpe gjennom videoer og diverse andre innlegg. Det er ihvertfall en drøm jeg har, som jeg veldig gjerne vil jobbe for å nå. Tror det kan bli ganske spennende egentlig, i og med at internettet er så stort og bare blir større med tia. Meeen vi får se hvordan det blir etterhvert! Hadde vært veldig gøy om du ville følge med videre ihvertfall :-D

  Nå skal jeg snart ordne meg klar til jobb faktisk. Endelig!! Gleder meg litt, for da har jeg noe annet å konsentrere meg på de neste dagene. Skal jobbe idag, fredag og lørdag også er jeg ferdiiiig. Føles helt merkelig at flyttedagen nærmer seg sånn med stormskritt, men jeg er rimelig fornøyd med det også. Blir ganske ensformig og stusselig og kun ordne rundt i leiligheten liksom. 

  Idag er det forresten nattåpent på Kongssenteret, og massevis av tilbud så det er bare å stikke innom! 

  Klemmer<3

 • Publisert: 22.06.2017, 12:43
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar