hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Endelig

 • Publisert: 03.07.2017, 20:39
 • Kategori: Blogg
 • Heeei! ENDELIG er jeg tilbake i Fredrikstad. Skikkelig digg følelse å faktisk være tilbake. Har ikke skrevet så mye den siste tiden fordi jeg har vært himla opptatt. Fredagen bestod bare av rydding, vasking og pakking ut fra leiligheten i Kongsvinger. Nesten rart vi fikk plass til alt i én bil med henger, men takk Gud for at vi fikk det til. Mamma og søstra mi har vært enestående og til enormt stor hjelp, så det er jeg veldig takknemlig for!! Lørdagen fikk jeg og noen venninner dratt på Oslo Pride, og jeg er så syykt glad for at jeg fikk vært med i år allikevel. FOR et opplegg! Har ikke kosa meg så mye på lenge. Fikk ikke tatt så mange bilder dessverre, eller jo - men de havna på snapchat, og det ekke beste kvaliteten for å si're sånn. Haha.


  Uansett. Skulle ikke tro at jeg hadde så mye ting, men her er beviset!! Heldigvis har jeg huset til mamma osv som jeg kan lagre litt av tinga mine så lenge, og på bildet under følte jeg rett og slett at jeg drukna i alt nesten, haha. Har såvidt kommet meg inn i den nye hybelen min da - og jeg er såå fornøyd. 


  Tenkte jeg kunne vise hybelen senere, men akkurat nå har Silje kommet så vi skal kose oss med litt vin og prat. Ille koselig å endelig kunne catche up igjen. Håper du har en fin start på uka. Følte det innlegget her ble litt rotete også, men det fårn'te hjelpe. Haha. Vi snakkes senere!!

  Klemmer<3

 • Publisert: 03.07.2017, 20:39
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Thea Mariel

  03.07.2017 kl.20:47

  åå heldig som fikk oppleve Pride, jobbet dessverre i år :(

  Isabelle Nathalie

  05.07.2017 kl.19:57

  Thea Mariel: Åå, så kjipt! Håper du får anledning til å dra neste år :-D Noe av det beste jeg har opplevd tror jeg!!

  Skriv en ny kommentar