hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Happenings

 • Publisert: 05.07.2017, 22:14
 • Kategori: Blogg
 • Hellu!! De siste dagene har vært skikkelig travle egentlig - så merker det er litt digg og bare være helt alene i hybelen og slappe totalt av nå. Elsker å være tilbake, og ha muligheten til å dra til hvem jeg vil, når jeg vil - men viktig å koble av litt på egenhånd også. Føles nesten litt surrealistisk å være her, haha. Har funnet ut at jeg ser byen med helt "nye" øyer nå, og det er så mange småbutikker, restauranter og gater jeg vil tilbringe mer tid i. Hvorfor har jeg ikke satt like stor pris på det tidligere liksom?? Trengte det året i Kongsvinger, med andre ord.


  Her er litt av rommet mitt forresten. Er fremdeles en del som må ryddes og pakkes inn i hybelen, men akkurat nå så stresser jeg kanskje litt for lite med det faktisk. Tar alt som det kommer bare, haha. Føler ikke helt for å ta meg helt til rette her uten å ha hilsa på roomien min heller, for vi skal jo bo her begge to - så er greit hvis vi blir enige om skapplass osv syns jeg. Jeg hadde ihvertfall satt pris på det hvis det var omvendt. 

  Ellers har jeg vært på picnik med Silje, hvor vi kosa oss med sushi på vollæne i gamlebyen før vi dro for å møte Sofie og se på minionfilmen på kino! Elsker at den bygde opp mot at det kanskje kommer en 4'er også. At least I hope sooo.

  Også hadde jeg overnatting av lillesøster fra igår til idag, og det var selvfølgelig ganske koselig. Fant ut idag at jeg bor veldig nærme sentrum ettersom vi gikk fra meg og opp til mamma fordi vi skulle spise middag der. Det ble servert kylling rullet i bacon med masse digg tilbehør. Mmmm. Godt å bli varta opp litt også, haha. Nå skal jeg som allerede skrevet bare slappe totaaalt av. Begynner faktisk å bli litt trøtt? Håper ihvertfall du har hatt en fin onsdag, og at du nyter sommerværet. 

  Klemmer<3

 • Publisert: 05.07.2017, 22:14
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Fredrikke Gustavsen

  05.07.2017 kl.22:29

  Åååå så kos med overnatting! Herlig innlegg <3

  Isabelle Nathalie

  06.07.2017 kl.13:31

  Fredrikke Gustavsen: Ja, var ille kos det! Takk :-D

  Skriv en ny kommentar