hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Ohana

 • Publisert: 11.07.2017, 19:50
 • Kategori: Blogg
 • Hællæ, lenge sia! Forleden dag spurte mormor om søstra mi, søskenbarnet mitt og jeg ville være med ut å spise - og det ville vi så klaart! Skulle egentlig ha posta dette innlegget forrige uke, men i det siste har jeg lent meg over på lat-sia, hatt bursdag, småfeira den og gjort andre morsomme ting så har ikke fått prioritert det ordentlig. Dumme mei:( Haha, neida. Meeen nå er jeg tilbake med noen bilder på lur ihvertfall.


  Vi spise på paa brygga på brygga i Fredrikstad. Haha, forvirrende setning igrunn. Men uansett så var det sykt digg! Jeg prøvde noe nytt som jeg aldri har pleid å bestille der før, og det het noe sånt som "tempura tallerken", og bestod av friterte asparges, scampi, kylling og vårrull. Drit godt. Skal innrømme at det ble liitt tungt med kun friterte ting, men ble iallefall mett. 

  Så dro vi videre til espresso house, som tydeligvis er nytt her i Fredrikstad. Veeldig koselig og ikke minst fint. Liker at nye butikker, restauranter og kafeer har kommet til byen, selv om det var litt rart å brått ikke kjenne seg helt igjen i gågata. Haha. Er som om byen har blitt ny det året jeg har vært borte, men det er jo forsåvit bare positivt også. Likte interiøret veldig da, selv om jeg ikke fikk tatt så bra bilder av det. Ikke at jeg prioriterte det så veldig heller, i og med at vi bare satt å prata og kosa oss helt frem til de måtte stenge. 


  <3<3<3

 • Publisert: 11.07.2017, 19:50
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Fredrikke Gustavsen

  11.07.2017 kl.20:04

  Ååååå så fine bilder <3

  Sarah Berg

  11.07.2017 kl.20:27

  means familyyyyyyyyy

  Lilli

  11.07.2017 kl.23:01

  Så koselig (:

  Skriv en ny kommentar