hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Slik blir du kvitt kvisene

 • Publisert: 05.12.2017, 16:36
 • Kategori: Blogg
 • Heiii! Håper tirsdagen har vært grei så langt. Min har vært ganske spennende, og det er fordi jeg har vært med på en simulering som markør for en gruppe studenter i videreutdanning. Jeg vet ikke om jeg har fortalt det før, men jeg (og tre andre) jobber som studentassistent på Høgskolen i Østfold noen dager i måneden, og akkurat idag var dette et "oppdrag" vi var så heldige å få være med på. Vi fikk utdelt en case på forhånd hvor vi fikk ulike roller som vi skulle spille, så det var ganske morsomt å kunne bidra til en sånn læringssituasjon. 

  Uansett så tenkte jeg å komme med en liten oppdatering angående "åtte glass hver dag" aka vann-prosjektet jeg hadde for en tid tilbake. Jeg hadde visst glemt det litt bort, men nå er jeg endelig klar. Haha. Jeg syns egentlig det gikk overraskende greit å få i seg 2 liter vann hver dag, men til tider så glemte jeg vannflaska hjemme noe som gjorde at jeg følte jeg måtte "ta igjen" det tapte. Jeg gadd nemlig ikke kjøpe meg en vannflaske hvis jeg var ute og farta litt. Meeen ellers gikk det veldig fint, og jeg skrev ned noen notater underveis for å få en totaloversikt. Tok det veldig seriøst jeg se, hahah. Konklusjonen er vel at jeg følte meg mer kvikk, mindre trøtt og at jeg tissa mye mer enn vanlig, noe som ikke er så rart. Følte på en måte at kroppen fikk rensa seg litt også, så alt i alt var det bare positivt. Jeg skrev jo også at jeg håpa at huden min kom til å bli finere, og det følte jeg også at den ble egentlig. Den så mer frisk ut, og var ikke like tørr som vanlig. Jeg sier ikke at vann er en mirakelkur som fjerner alt av kviser akkurat, men det er helt klart en bidragsyter samtidig som at man burde ha et variert kosthold og god hudpleierutine ved siden av. Så om du er keen på å teste det samme (det er jo tross alt bare vann, og ikke noe farlig), så anbefales det veldig. Nyrene dine har uansett godt av det!


  For ca. 3 år siden startet jeg med en serie fra dermalogica som heter "clear start", men etter en anbefaling fra ei som jobber på apoteket gikk jeg nylig over til denne serien fra samme merke. Hittil er jeg veldig fornøyd, og føler at huden min får den pleia den trenger. 


  Som du ser så inneholder den både en rens, toner, skrub, ansiktskrem og øyekrem. Akkurat nå er det faktisk tilbud for dette kittet på vitus apotek til 150 kroner, så det vil jeg virkelig anbefale hvis du er på utkikk etter renseprodukter for huden. Det finnes også forskjellige kits som hjelper mot andre problemområder som for eksempel oljete hud, tørr hud osv. Så det finnes noe for alle vil jeg tro! Vi snakkes. 

  Klemmer<3

  #hverdag #blogg #hudpleie #vinter

 • Publisert: 05.12.2017, 16:36
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  livetmitt93

  05.12.2017 kl.16:51

  må prøve :)

  Sarah Berg

  05.12.2017 kl.16:53

  Håper det hjelper! Faen meg på tide at vi får fin hud vi også hahah

  Victoria Larsen

  05.12.2017 kl.17:00

  Kjempe flott tips! Håper dette hjelper :-D

  Skriv en ny kommentar