hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

My latest Instagram

 • Publisert: 21.03.2016, 10:43
 • Kategori: Blogg
 • Goood morgen :-)
   

  Håper første delen av påskeferien har vært fin for dere som har det! Jeg gleder meg til onsdag, for da starter min ferie og jeg skal reise til sørlandet. Kjæresten min er derfra, og familien hans bor der - så det blir koselig å se de igjen også :-) 

  Dette innlegget er et "herme-innlegg" føler jeg, men slenger meg på bølgen selvom det er mange som har gjort det før meg. Jeg er generelt veldig fan av både instagram, tumblr, vsco osv. Syns det er så mye kult over alt!! Folk er så kreative, og det er så inspirerende!!

  Her er min "latest instagram":

  Ha en fin dag idag! :-)

  Hva heter du på instagram? Skriv det gjerne ned i kommentarfeltet, så skal jeg sjekke ut!! 

 • Publisert: 21.03.2016, 10:43
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Hvor går grensa?

 • Publisert: 19.03.2016, 18:18
 • Kategori: Blogg

 • // Instagram. 

  Dagens visdomsord? Haha. Bildet over så jeg tilfeldig på instagram forleden dag - og jeg følte egentlig at det ga meg litt ettertanke. Mange regner det å se det beste i alt og alle som naivt, men er det egentlig det? 

   

  Jeg kan på en måte skjønne at ordet naivt fyller rammene til enkelte situasjoner. Som for eksempel hvis noe gjentar seg gang på gang, og det aldri går over fra erfaring til lærdom. Men om man ønsker og klarer å se det positive i enhver situasjon eller menneske så er det ikke naivt? Det er jo egentlig bare beundringsverdig etter min mening. Jeg er ihvertfall enig at det er bedre å tenke det beste forså å ta feil enn å tro det verste forså å ta feil, selvom jeg ikke alltid er så flink til å gjøre det samme selv.
   

  Det er nok lett å tenke at mennesker er naive bare fordi man gir sjanser - men en eller annen gang i livet så er det normalt å gi sjanser til en man bryr seg om. Alle kan gjøre feil, og alle kan gjøre seg fortjent til sjanse om ønsket er stort nok. Personlig så føler jeg egentlig ikke at en sjanse kun er en sjanse heller. For det er liksom også en mulighet til forandring og eventuelt forbedring. Benytter man den ikke, forsvinner muligheten. Men det betyr ikke at man skal gi ut sjanser i hytt og pine heller - for man må grensesette iforhold til seg selv.

   

  Jeg vet ikke hva jeg vil frem til med dette innlegget, men som den tenkende personen jeg er - får jeg ofte behov for å skrive ned tanker og følelser og dette innlegget ble vist ikke noe unntak. Men hvor går grensa liksom? Hvor mye skal man akseptere før begeret renner over? Eller hvor mange sjanser skal man gi før man blir oppfattet som naiv? Jeg føler det er viktig å grensesette, for det er ingen som burde få mulighet til å tråkke på deg og din(e) grense(r). Det er bedre å tro det beste om det aller meste frem til det motsatte er bevist, men ikke glem deg selv og dine behov oppe i det hele. 

   

  Ta vare på dere selv, og god helg :-)

 • Publisert: 19.03.2016, 18:18
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Tips #1 - Spare penger.

 • Publisert: 17.03.2016, 17:43
 • Kategori: Blogg
 • Hei!!

   

  Alle vet vel den følelsen når man nettopp har fått lønning, og føler at man har hele verden for sine hender fordi man endelig har penger igjen? Også går det et par dager og man innser at det var en kortvarig glede. Haha, jeg har gått på mange smeller opp igjennom - men føler etterhvert at jeg har fått dreisen på det og faktisk spare. Her er noen enkle tips og påminnelser:

   

  #1 - Først og fremst så er det viktig å ha en sparekonto. Der kan man sette inn penger når det passer seg, og helst så er det lurt å sette inn en fast sum hver måned. 
   

  #2 - Morsom sparing. På nettbanken din går det an å opprette en avtale som innebærer at det trekkes penger fra kontoen din hver gang du bruker kortet. Jeg har f. eks en ordning der hvor jeg blir trekt 5 kroner hver gang jeg kjøper noe med kortet mitt, og pengene samler seg i en egen konto på nettbanken. Da sparer jeg uten å helt tenke over det! 
   

  #3 - Budsjett. Ordet i seg selv er ganske kjedelig, men det er viktig å ha oversikt over hver måned og vite hva man må/skal bruke penger på. Da vet man hvor mye man har til overs og eventuelt kan sette av til sparing. 
   

  #4 - Prøv å styre unna unødvendige kjøp. Ha med matpakke på skole eller jobb, prøv å slutte å snuse, drikk mer vann enn brus osv. Egentlig så er det bare fantasien som setter grenser. Prøv å tenk kreative løsninger slik at du har penger til overs og kan bruke det ved en senere anledning. 
   

  #5 - Hvis du drar et sted du vet du skal/må bruke penger - så ta kun med deg de pengene du vet du trenger. På den måten så slipper du å bruke mer enn du behøver. 
   

  #6 - Gå på "window-shopping" istedenfor nettshopping eller shopping generelt. Haha!! Dette tipset er ikke det beste man kan gjøre på grunn av at fristelsen til å kjøpe noe kan bli for stor - men da kan man f. eks heller skrive ned eventuelle ønsker sånn at du kan gi hint til bursdagsgaver, julegaver osv.
   

   
  //We<3it.

  Søte og kreative sparebørser med noe å se frem til er også en god idé for sparing. 
   

  Har du noen tips? :-)

 • Publisert: 17.03.2016, 17:43
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Fryktning eller flyktning

 • Publisert: 14.03.2016, 22:52
 • Kategori: Blogg
 • Jeg vet egentlig ikke helt hvordan dette innlegget kommer til å bli, men jeg føler jeg må skrive ned noen tanker jeg har gjort meg den siste tiden. Flyktningsdebatten vil nok aldri ta helt slutt selv om den forsåvit har dabbet litt ut den siste tiden. Alikevel så er det viktig at det snakkes høyt om, og det er derfor jeg velger å skrive om denne fryktningskrisa. Nei, jeg mener selvfølgelig flyktningskrisa.   


  Jeg er så lei. Ikke av flyktninger eller mennesker med utenlandsk bakgrunn - men av andre. Og da spesielt nordmenn. Jeg har tidligere vært ganske likegyldig når det har kommet til dette temaet. Jeg har vært likegyldig fordi jeg ikke har satt meg ordentlig inn i dette. Det er et interessant emne, men det har ikke vært "nok" til å engasjere meg ordentlig. Jeg har rett og slett ikke hatt tid eller ork fordi det ikke har påvirket meg noe spesielt. Jeg har vært så komfortabel i mitt eget "bekymringsløse" liv, at jeg kun har ofret få tanker om hele hendelsen - og heller latt meg selv være påvirkelig. Negativt. Medienes belysning har fått meg skrekkslagen fordi de har satt de verste scenarioene på dagsorden - og jeg lot meg rive med. 

  Men nå er jeg lei. For alle kan vel skjønne at flyktningene trenger hjelp. Det håper jeg ihvertfall. De fleste jeg kjenner irriterer seg over at det er Norge enkelte velger å dra til - fordi det "finnes så mange andre land det ikke er krig i". Jeg har faktisk ment det samme selv tidligere, men nå som selvinnsikten min kanskje er fordoblet er jeg nødt til å dra meg selv i nakken og faktisk ta meg sammen. For det at flyktningene velger å dra til Norge er vel ikke så forbanna rart?
   

  Vi lever i et av verdens rikeste land. Vi har slitt tidligere da forfedrene våre jobbet rævva av seg fordi de stod på og sørget for at dagens samfunn er slik det er. Vi har vært heldige, og vi burde sette mer pris på at de har gjort det mulig for oss å oppleve stabilitet. MEN krig og urettferdighet har aldri forsvunnet, og det forsvinner mest sansynlig ikke med det første heller. Så istedenfor å risikere liv og eventuelt dø så er det mennesker som må flykte for å kanskje ha et sted å bo i nærmeste fremtid. Jeg vet at det finnes tilfeller hvor flyktninger ikke har rømt fra krig og problemer også - og det er disse som ødelegger for menneskene i nød. Det er disse som skaper rasehaten. De som faktisk har råd til å reise uten at det egentlig finnes ekstremt behov for hjelp ses på som forrædere fordi de ønsker noe større og bedre som de må flytte for å få tak i.  
   

  Jeg har vært der selv. Jeg har tenkt de samme tankene som mange andre, men jeg har også gått litt inn i meg selv. Nettopp fordi det kunne vært meg, og fordi det på mange måter føles veldig feil å mene noe annet enn medmenneskelighet. Jeg unner ikke en gang min verste fiende en vond og traumatisk fremtid! For hva gangner det meg? Ingenting. 
   

  Hvis du ønsker å hjelpe, og da primært barn i denne sammenhengen - så kan du sende SYRIA FEM til 2434. Da gir du automatisk 200 kroner til barn i Syria for mat, vann og medisiner. I fem år har de måtte lide for voknes krig og hver dag dør det mange fordi de mangler tilgang til hjelpemidler.

  Jeg fikk en melding av redd barna istad fordi jeg tidligere har tatt et valg om å gi. Eventuelt gi noe til de som absolutt ikke under noen omstendigheter har mulighet til å flykte. Som ikke er heldig nok rett og slett... Og jeg håper du kanskje kan velge å gi noe til de som trenger det aller mest også! 


  //Google.no


  Takk for meg.

 • Publisert: 14.03.2016, 22:52
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Talentiade

 • Publisert: 10.03.2016, 15:55
 • Kategori: Blogg
 • Processed with VSCOcam with p5 preset

  Hej! 

  Håper dagen har vært fin så langt. Snart skal jeg ut for å se på søstra mi synge på talentiade i forbindelse med skolen hennes. Gleder meg veldig til det :-) 

  Antrekket idag ble ganske enkelt og komfortabelt som dere sikkert kan se på bildet over. Har fri fra jobb idag så skal bare nyte det så lenge det varer. 

   

  Har du noen planer idag?

 • Publisert: 10.03.2016, 15:55
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Who run the world?

 • Publisert: 08.03.2016, 19:27
 • Kategori: Blogg
 • Girls.

  Jeg vil gjerne benytte anledningen til å gratulere alle kvinner. Det er tross alt kvinnedagen idag, og personlig vil jeg vise takknemlighet til ølhistorikern Jane Peyton. Hadde det ikke vært for henne ville vi kanskje ikke drukket øl den dag idag!!! Haha, lol. Neida. Hvem som oppfant øl er sykt vanskelig å si egentlig - men hvis jeg skal være litt seriøs ihvertfall, så har jo enkelte kvinner vært med på å forandre verden til noe mer positivt. Uten mamma ville jeg ikke vært født, og uten Hedy Lamarr ville vi kanskje ikke hatt wifi blant annet. Hva skulle vi gjort uten ho liksom? Gratulerer så mye damer!

   

   

  Nå sitter jeg bare og slapper av med litt fruktsalat. Tenkte jeg skulle se en serie eller to. Fått helt dilla på 4 stjerners middag, haha. Meg og matprogrammer er omtrent som hånd i hanske. Elsker masterchef, hele norge baker, pascals konditori, fingrene av fatet osv... Dere får kose dere videre!! :-)

 • Publisert: 08.03.2016, 19:27
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Latest EBAY arrivals

 • Publisert: 08.03.2016, 15:37
 • Kategori: Blogg
 • De fleste som kjenner meg godt vet at jeg elsker ebay. Jeg kjøper nesten alt derfra, haha. Noe av det litt for moroskyld og nysgjerrighet, mens andre ting av praktiske årsaker. Jeg har blant annet bestilt meg klær, sko, vesker osv - og tenkte å vise noe av det jeg har nå. Har ikke alt jeg har bestilt opp igjennom tilgjengelig selvfølgelig, men det er mye mulig jeg kan begynne med å poste et "ebay-innlegg" regelmessig :-) 


  Veske med mønster og elefanter, brocher, penner i forskjellige farger, klokke, briller, concealer, vippeserum, toalettveske/bag.


  Veldig praktisk til oppbevaring av toalettsaker.
  Vippeserumet heter "My Lash Serum" og er fra Etude House. Concealeren er av samme merke og heter Surprise Concealer Stick. Produktene er fra Korea innenfor koreansk kosmetikk, og hvis du bestemmer deg for å bestille noe så er det veldig viktig at du sjekker at selgeren er trygg. Kinesiske brukere/selgere er litt "sketchy" når det gjelder kosmetikk fordi det kan være fake.

  For alle produktene så har jeg kanskje betalt toppen 200 kroner. Det er veldig billig å handle på ebay, men det er lett og gå "amok" der inne også. Så det lønner seg og ikke kjøpe hva som helst heller. Haha :-)

  Flere som bruker ebay eller?

 • Publisert: 08.03.2016, 15:37
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • NATURLIG MAKEUP-LOOK

 • Publisert: 07.03.2016, 13:45
 • Kategori: Blogg

 • Det er mandag og ny uke, og derfor tenkte jeg rett og slett å starte det med en naturlig sminkelook. Jeg brukte brun maskara faktisk, og det var litt uvant. Meeen jeg syns det ble relativt greit fordet, særlig med rød leppestift til. Den piffet liksom opp litt syns jeg! Er ikke så mye som skal til alltid, haha.

  Snart skal jeg stikke på jobb, og etter det skal jeg sove hos en venninne. Gleder meg til det! Håper dere får en fin start på uka!

 • Publisert: 07.03.2016, 13:45
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Slik vil du få et enklere liv

 • Publisert: 06.03.2016, 20:07
 • Kategori: Blogg
 • Søndag er den ultimate chille-dagen føler jeg. Var på jobb tidligere idag, men skal innrømme at jeg ikke har vært særlig produktiv etter at jeg kom hjem. Hvis jeg kjeder meg så ender jeg alltid opp med å scrolle alle slags nettsider, og det var ikke noe unntak idag heller akkurat. Jeg endte til slutt opp på we<3it og er nærmest sikker på at jeg har runda hele nettsiden, haha... Ikke at jeg ble så trist av den grunn, for jeg fant et par lifehacks. Her er noe av det: 


  Praktisk at det finnes så mange smarte og kreative mennesker, haha. Det finnes en genial app med lifehacks også, og den heter "pinterest". Anbefales!! 

  Håper dere har en fin søndag videre :-)

 • Publisert: 06.03.2016, 20:07
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Braid my hair

 • Publisert: 05.03.2016, 22:01
 • Kategori: Blogg

 • Fiskeflette på hver side av hodet. Veldig stilig alternativ til en annerledes versjon av den vanlige "kinafletta". 

  Utoverbakt "kinaflette". Liker denne veldig godt. Spesielt hvis man drar litt i håret og gjør looken mer rufsete og bohemic.

  Jeg har alltid hatt sansen for fletter. Det kan liksom gjøre et antrekk komplett, eller en look ordentlig fancy. Det beste er at det ikke er såå vanskelig heller, selvom det er mulig man må øve litt i forkant. Blant annet så liker jeg å sove med det, for da vet jeg nesten sikkert at håret mitt kommer til å være fint hvis jeg bestemmer meg for å ha det løst med krøller/bølger istedenfor. For å være ærlig så har jeg nesten erstattet krølltangen min med fletter, haha..

  Har du noen favoritt-flette? Tar gjerne imot tips :-)
  God helg, forresten!

 • Publisert: 05.03.2016, 22:01
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Hva definerer meg?

 • Publisert: 02.03.2016, 12:42
 • Kategori: Blogg
 • //Inneholder annonselinker.

  -

  Hmm.. Ja, for hva definerer meg egentlig? Merkelig og sitte å tenke på det, for jeg føler ikke at jeg klarer å sette fingeren på hva som definerer meg. Såklart er det "stikkord" som jeg kan kjenne meg igjen i, men til syvende og sist så føler jeg ikke at det er noen umiddelbar konklusjon som oppsummerer meg ordentlig. 

  Så tenkte jeg litt til, og kom frem til at klær rommer en stor del av kakediagrammet "meg". Det første man møter uansett person er jo utseende, så da er det klart at klær definerer deg en del. Kanskje ikke direkte definerer, men det lager et inntrykk av hvordan person du kanskje er. Bohemic-style er ganske populært, eller ihvertfall populært for meg personlig i og med at jeg elsker den rotete stilen. Jeg digger fjær, frynser, jordfarger og fargerikt samtidig som at jeg liker det enkelt, casual og litt "sofistikert". Så sånn sett føler jeg meg ganske spittet i klesstilen, og derfor føler jeg kanskje at det gjenspeiler seg med hvordan jeg føler meg som person også? Kanskje jeg fremdeles prøver å finne ut av hvem jeg er..? Haha, dypt as. 

  NA-KD.com har ihvertfall sykt mye fint - og som allerede skrevet, så elsker jeg den rotete stilen og kunne egentlig godt tenkt meg å bytte ut deler av garderoben til fordel for noen av disse klærne. De er forresten på salg (30-50%):


  70's Dress.


  CASH.


  Layered Paisley Print Shorts.


  Dark Floral Maxi Shirt.


  Crochet Set. 

  Føler du for å shoppe litt, så er det bare å klikke seg inn på NA-KD.com . Der er det mange 'godbiter', og forresten så er det fri frakt over hele verden hvor også leveringen skjer innen 2-5 dager. Ganske greit egentlig! 
   

  Hva definerer deg, føler du?

 • Publisert: 02.03.2016, 12:42
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Hva jobber du som da??

 • Publisert: 01.03.2016, 18:18
 • Kategori: Blogg
 • Tidligere likte jeg ikke å få det spørsmålet. Det gjorde meg utilpass fordi jeg nesten visste hva reaksjonen kom til å bli før jeg i det heletatt hadde svart. En liten samtale kunne gjøre at jeg følte meg så "liten" og satt det litt på spissen, mindre verdt. For sånn skal det liksom 'være' for oss som jobber i butikk eller kiosk. 

  "Nei akkurat nå jobber jeg på Narvesen", "Jobber som butikkmedarbeider", "For øyeblikket jobber jeg i en kiosk", "Foreløpig jobber jeg på narvesen", har vært noen av mine svaralternativer. Rekasjonene har til gjengjeld vært relativt like, mens andre har vært ordentlig lavmål, faktisk. Noe sånt som: "Åjaaa. Chill da. Virker ikke som det er så mye å gjøre der? Hva skal du gjøre videre med livet ditt da? For du har vel tenkt til å studere? Er det ikke kjedelig å bare jobbe på narvesen? Alt dere gjør er jo bare å stå bak en disk! Nei, jeg syns du burde komme deg vekk før du blir for gammel. Føler du ikke at du kaster bort livet ditt litt? Men for all del, det høres jo chill ut da. Stå bak kassa og selge pølser, liksom. Grovt eller fint brød? Hehe".

  Får så lyst til å hive en baconpølse i grovt brød toppet med rekesalat i ansiktet på sånne mennesker. Helt seriøst så har jeg fått slike slengbemerkninger, og det er bare fordi jeg jobber i en kiosk. Ganske latterlig spør du meg. Ikke rart man tenker seg nøye om før man svarer, fordi det er så "vanlig" å bli sett mer ned på fordi man nevner butikk/kiosk-relaterte yrker. Nei, jeg er ikke utdannet (enda) - og dessverre så har jeg ikke fagbrev eller bachelor, men jeg har ihvertfall muligheten senere i livet. Jeg gikk blant annet påbygg på videregående fordi jeg ikke visste hva jeg skulle bli, så nei - jeg var nok ikke like heldig som det mange andre er. 

  Men alikevel så tar enkelte så feil! Det er ikke BARE å stå bak kassa. Vi har daglige rutiner vi skal igjennom hvor det innebærer alt fra utskiftelse av kampanjer til å vaske gulv og tilbehør til mat. Vi tørker støv, fyller på varer, renser kaffemaskin og pusser vinduer og skjermer. Tømmer søppel, vasker steke -og rulleplater til maten, tar ut bakevarer, fyller på bonger til både tipping og riks toto + mye mer. Vi har flere obligatoriske kurs vi skal igjennom hvert halvår, og vi må være serviceinntilte betjente som er villig til å gå langt for å tilfredstille kundens behov. Jeg er glad for at jeg i det heletatt har en jobb, og selvom den er midlertidig for meg - så tar jeg absolutt ikke jobben for gitt. 

  Den gir meg erfaring, og den har gjort meg mer åpen som person. Jeg har rett og slett vokst en del på å møte mennesker ansikt til ansikt hver vakt. Jobber man som butikk/kioskmedarbeider har man oppgaver som skal huskes internt også, så nei - det å stå bak kassa er bare plassen hvor kunden og betjeningen møtes. Se bort ifra det så er det mye annet vi skal igjennom dag for dag - og slik er det i alle typer jobber vil jeg tro. Jeg skriver ikke dette innlegget fordi vi er så sinnsykt spesielle akkurat, men jeg syns det er viktig og heller ikke undervurdere dette yrket.

  Så til deg eller dere som syns det å jobbe i kiosk eller butikk virker "chill" eller "digg" - så er det feil. Det er mye mer enn du tror, og selvom det enten er ansatte som jobber fulltid, deltid, 25% eller døgnet rundt så er vi like mye verdt. Det er faktisk vi som serverer deg mat, drikke og eventuelt tipping hver dag, og kanskje spesielt på en søndag når du er fyllesjuk og har lyst på noe "chill og digg". Syns det er teit at jeg tar dette til meg og føler jeg må "forsvare" hvorfor jeg jobber der jeg gjør, men i dagens samfunn så er det jammen blitt sånn. 


  //We<3it 

  Tenker jeg runder av her, jeg. Takk for meg!

   

 • Publisert: 01.03.2016, 18:18
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer