hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

My EBAY addiction vol. 2

 • Publisert: 30.03.2017, 17:45
 • Kategori: Blogg
 • Heeei! 

  Her kommer enda et innlegg med ting jeg har brukt penger på fra ebay!! Haha. Denne gangen kan jeg vel kanskje si at det er noen anbefalinger for ting jeg faktisk er fornøyd med! For de fleste kan vel tenke seg at det er mye dritt man kan få hjem i posten derfra - i og med at nettsiden ikke alltid er like pålitelig... Meeen det hender jeg blir positivt overraska, og det ble jeg denne gangen gitt. 

  Et lite tips er å sjekke "stjernerangering" og feedback for å veie for eller imot om selgeren er innafor. Ikke minst så ville jeg sjekka beskrivelsen og størrelse-guiden på produktene, men det gjelder kanskje spesielt hvis du skal kjøpe klær da. Det har ihvertfall hjulpet meg ganske mye opp igjennom :-) Legger ved linken til produktene under bildene i tilfelle du også faller for fristelsen? Haha.

  Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg kjøpte denne, men den er overraskende god å ha på. Også er det jo grumpy cat daa. Trykk HER for link.

  "Selfie-lys". Fulgte heldigvis med lader, så man slipper å styre med batterier osv. Lyset kan stilles inn i 3 forskjellige "grader" også, så det er litt fancy. Trykk HER for link.

  Det stativet her er egentlig ganske lite - men dog handy for å kunne filme/ta bilder uten å være avhengig av å stable bøker eller holde selv f. eks. Vil tro den også fungerer til alle typer telefoner, for det går an å justere litt øverst. Trykk HER for link.

  Venter fremdeles på noen flere ting jeg kanskje kan anbefale videre etterhvert! Må bare se an om det er verdt det først, haha. Håper du har en fin dag idag :-) Her er det skikkelig tråkig gråværsdag, og i tillegg begynte det plutselig å snø... Håper og satser på at det ikke legger seg og at våren snart kommeeer.  

  Klemmer<3

 • Publisert: 30.03.2017, 17:45
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Jeg er så jævlig lei av å holde det hemmelig

 • Publisert: 29.03.2017, 13:39
 • Kategori: Blogg
 • Det er nesten trist å skrive det her, men jeg klarer nesten ikke huske at det ikke har vært et eller annet press rundt kroppen vår. Det fordømte kroppspresset! Ikke at presset om å være perfekt og slank påvirker meg særlig mye, for problemet mitt er snarere tvert imot faktisk. 


  Jeg tenkte jeg skulle dele en av mine svakheter. Altså, vekta mi. De kiloene på kroppen min som jeg går rundt og bærer på til enhver tid. Kiloer som for andre kanskje er et mål, men som nesten har dratt meg til vannvidd. De både er, og har vært et problem for meg helt siden jeg var liten. Jeg har alltid vært mager, og la meg understreke akkurat den setninga der - for da mener jeg virkelig alltid. Nesten sikker på at mamma fødte en flis omtrent.

  Vi leser artikler om hvordan vi kan slanke oss, og hvilke kcal man skal spise og ikke spise for å oppnå en slags "drømmekropp". Det å være tjukk og fyldig er nesten på en måte mindre akseptert for samfunnet. For det er hele tiden et press som bygges opp mot å være slank.

  Jeg har på ingen måte ønsket å være tynn og mager noen gang, og det kan kanskje virke litt rart for andre - men for meg har det som sagt vært en problemstilling i mange år. Problemet er og var at jeg spiste som en hest, men aldri la på meg noen kilo. Forbrenninga mi er og var rett og slett ganske bra. Nesten for bra!

  Meninga med dette innlegget er at jeg ønsker at folk skal tenke litt på hva de sier til andre. Husker dere de typiske quotsa vi fikk prenta inn i hodet da vi var mindre? Sånn som at "vær mot andre som du vil den andre skal være mot deg"? Eller "har du ikke noe fint å si så la vær"? Poenget er at mennesker bør veie sine ord. Ihvertfall når det kommer til vekt.


  "Stankelbein" & "langbein"

  Grunnen til at jeg velger å nevne det er fordi det på en måte er mindre akseptert å ha et problem med vekta om man allerede er tynn. Jeg har fått høre myye rart opp igjennom som har påvirket meg og tankene mine ganske mye. Jeg har blant annet blitt kalt stankelbein og langbein, fått spørsmål om jeg har hatt anoreksi, og fått blikk som har skjært gjennom huden på meg omtrent.

  "Åh, du er så tynn, Isabelle", "nå har du blitt veldig tynn", "skal du ikke ta deg noe mat?", "spis litt til, du". osv osv. Spørsmålet mitt er hvorfor det er greit? Tror du ikke det sårer like mye som det ville gjort for en annen som var kategorisert som tjukk? 

  Hadde noen sagt "åh, du er så tjukk, Isabelle" eller "spis litt mindre, du", så hadde det plutselig hatt en annen betydning. Jeg er nesten sikker på at noen andre i tillegg hadde grepet inn og reagert. Grunnen til at jeg velger å nevne det er fordi det på en måte er mindre akseptert å ha et problem med vekta om man allerede er tynn.

  Hvorfor sier man sånn i det hele tatt? Det er det jeg mener med å veie sine ord, og nå slenger jeg ved en klisjé-quote til: "You never know what someone else is going through. Be kind. Always". Hvorfor er det akseptert å fortelle mennesker som er tynne, at de er tynne. Eller tjukke at de er tjukke? Man har null anelse om den personen sliter med nettopp det du skal si. Derfor syns jeg hele opplegget er irriterende og frustrerende på samme tid - for det gjør vondt. Er det noe jeg er fullstendig klar over, så er det vekta mi. Så slutt å vær så "obvious" fremover. Tenk over hva du er i ferd med å snakke om, for personen du har tenkt til å fortelle det til er mest sannsynlig well aware. Sånn, da var det er sagt. 


  //Tumblr.com<3

  Disclaimer: Jeg skriver på ingen måte dette innlegget for at noen skal syns synd på meg og/eller min situasjon. Det er rett og slett bare en tanke jeg har irritert meg over - som jeg valgte å dele offentlig. Jeg har heller ingen spiseforstyrrelse, men det å ha/eller ha hatt et problem er vondt uansett om det er fra fortid eller nåtid. Det gjør faktisk vondt i mer eller mindre grad - så vær snill med andre, og ikke minst med deg selv! Ta kontakt med de som kan hjelpe deg med det du sliter med og ikke klarer å helt håndtere på egenhånd. https://www.soschat.no/ er et anonymt chatte-sted du eventuelt kan benytte, om du ikke liker å ringe eller prate med noen via tlf. Eller så er nummeret 22 40 00 40. Du er verdifull uansett hvilken form du er i din helhet, og det viktigste er å være, eller bli fornøyd med den du er.

  Ha en fin dag videre!!

  Klemmer<3

 • Publisert: 29.03.2017, 13:39
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Digging deep

 • Publisert: 28.03.2017, 12:01
 • Kategori: Blogg
 • Herregud. Akkurat det innlegget her skrev jeg mens tårene bare rant og musikken spiltes på full guffe. Sangen som dundra på var "we can always come back to this" av Brian Tyree Henry. Anbefales! Det er noe med den fønken og soulen som treffer så syykt!! Har forresten en annen anbefaling også - og det er serien "This is us" som kan ses gratis på viafree.no. Er det én serie du trenger i livet, så er'e den ass. Morsom, fin, søt, trist, frustrerende osv osv, du skjønner sikkert poenget. Go watch it! Serr.


  Ikke akkurat sånn jeg ser ut nå, for å si're sånn...

  Har dere noen gang blitt skikkelig påvirka av en serie? This is us er nemlig en sånn type serie for meg ihvertfall. Føler den graver frem alt jeg har av følelser innimellom vettø. Uten å spoile for mye så har det nettopp vært et dødsfall i serien og da det skjedde ble jeg oppriktig lei meg innvendig. Akkurat som det var et menneske som finnes i mitt liv liksom, hahah. Veldig merkelig syns jeg, men samtidig litt fint. Tenk deg at en serie kan fremkalle såå mange emosjoner for et menneske? Ganske godt gjennomført for å være ærlig. 

  Ellers vil jeg vel egentlig bare ønske deg en god dag videre. Jeg skyper med mah best friend Mathilde som er i USA og jobber på disney akkurat nå. Savner ho så inn i granskævven. Tenk at det er 205 dager til vi ses igjen?? Føles så lenge til atte hjelp, men tida har forsåvit gått fort hittil, og ho dro i oktober i fjor liksom. Countdown er det ihvertfall, og gleder meg ille til å mose ho selv om det kommer til å være sykt rart å ses IRL!! Hahah<3 Uansett så elsker jeg å catche up, og høre hvordan ting står til oversea. 

  Klemmer<3

 • Publisert: 28.03.2017, 12:01
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Det har jeg virkelig savna

 • Publisert: 27.03.2017, 15:23
 • Kategori: Blogg
 • Helga som var gikk til jobbing i praksis, og det var egentlig veldig gøy! Fikk satt min første PVK på en pasient, noe som var syyykt nervepirrende for å være ærlig. Hvis du ikke vet hva PVK er, så er det et perifert venekateter som settes rett inn i blodåra for at personen skal motta medikament i form av infusjonsvæske. Men det gikk heldigvis greit. Tilslutt. Etter 2. forsøk fikk jeg den på plass, og det må jeg jammen meg si meg fornøyd med! Haha. 

  Etter det så bestemte Sarah og jeg oss for at vi skulle benytte den solfylte dagen litt. Lenge siden det var vært såå digg ute, så da tok vi bilen fatt og dro på utflukt. Kinda. Vi kjørte ihvertfall til et vann for å gjøre noooe annerledes, haha. Selv om vi har bodd i Vinger godt over et halvt år, så har vi ikke utforska så mye - så det var jo forsåvit koselig å se noe nytt og være ute i vårsooola. Det har jeg virkelig savna!

  Dagen idag har egentlig gått til å være med på HLR-dag i Elverum. Var veldig spennende og lærerikt med iscenesatte situasjoner med ambulanse, militæret og annet helsepersonell tilstede. Perks of studying nursing, haha. Nå skal jeg bare chille og ta're med ro. Må skrive litt notater til praksisen også da, men det er ikke så spennende så det trenger jeg ikke skrive om. Hehe loool. 

  Håper du har hatt en fin dag!! Vi prekæs plutselig.

  Klemmer<3

 • Publisert: 27.03.2017, 15:23
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • GET TO KNOW ME TAG - VIDEOBLOGG

 • Publisert: 26.03.2017, 12:23
 • Kategori: Blogg
 • Veldig spontan video føler jeg, men tenkte det var en god idé å fortelle litt om meg selv? I don't know.. Følte ihvertfall for å slenge sammen ei litta video som en slags intro til youtube-kanalen. Jeg er jo ganske fersk i "gamet", noe jeg tror jeg har nevnt tidligere også? Men sett bort ifra deeet så syns jeg det er gøy å utfordre meg selv ved å prøve litt nye og uvante ting. Gå utenfor komfortssonen - check! Haha.

  Har du flere spørsmål så kan du gjerne legge igjen en kommentar assaa. Det er bare morsomt for min del. Ha en fin dag videre æ!

  Klemmer<3

 • Publisert: 26.03.2017, 12:23
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Vårkolleksjon - Mine favoritter

 • Publisert: 22.03.2017, 18:22
 • Kategori: Blogg
 • God onsdag!! 

  Som jeg har nevnt tidligere så jobber jeg deltid/ekstra i klesbutikken Zavanna, og i den anledning tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter fra vårkolleksjon som er ute i butikk akkurat nå!! Har hatt veiledning i praksis idag, men etter det så dro jeg innom Zavanna for å ta meg en titt. Det er egentlig altfor mye som frister der nå syns jeg, og siden jeg ikke klarte å motstå fristelsen så jeg gikk ikke tomhendt hjem heller :-) Haha. Det hjelper ganske mye at det er -30% på alle ordinære varer på kampanje nå da, så skal ikke klage akkurat!

  Det var forresten den genseren over her jeg kjøpte!


  Merker det er sykt digg at våren begynner å nærme seg nå! Akkurat idag har det vært strålende sol og skikkelig digg temperatur, og det utgjør ganske stor forskjell på humøret. Ikke bare det, men det blir fortere lyst ute, og dagen virker på en måte lenger på grunn av det også! Legger egentlig merke til at jeg er skikkelig sommerbarn som lengter etter sol og varme akkurat nå! Haha.

  Liker ihvertfall at våren begynner å ta form i klærne også, for jeg gleder meg skikkelig til å kunne gå ute med tynn jakke uten å fryse igjen! :-) 
   

  Klemmer<3

 • Publisert: 22.03.2017, 18:22
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Ny sykepleierstudent? Her er noen tips!

 • Publisert: 20.03.2017, 12:41
 • Kategori: Blogg
 • Denne tida vet jeg er skikkelig vanskelig for enkelte, og det er sikkert mange tanker som spinner rundt over hvilke avgjørelser man skal ta som vil påvirke livet ganske mye fremover. Jeg har vært der selv, og trodde egentlig aldri jeg skulle ende opp i helsesektoren igjen, ettersom jeg valgte å ta påbygg for å få studiekompetanse istedenfor å gå ferdig helse -og oppvekstfag for å få fagbrev. Uansett så har jeg ikke angra et eneste sekund på at jeg valgte å gå påbygning, for det har åpna ganske mange flere dører for meg enn det ellers ville gjort. Det er ihvertfall noe jeg liker å innbille meg selv, haha. 

  Til slutt havna det på sykepleie, etter mye om og men - og noen år i arbeidslivet. Jeg bestemte meg for å søke over hele landet omtrent, siden det brått var rekordmange søkere i 2016. Først var jeg ganske i tvil på om jeg i det hele tatt kom til å komme inn på studie, også var jeg i tvil på om valget jeg skulle begi meg utpå var rett. En evig sirkel med uro og engstelse rett og slett. MEN så kom jeg inn, og nå bor jeg i Kongsvinger og studerer sykepleier, noe jeg også har skrevet tidligere. Tenkte dette innlegget kaanskje kunne være til hjelp for deg som vurderer å søke på sykepleierfaget? Isåfall, her kommer noen tips:


   

  Først og fremst jobber sykepleier med absolutt alle mennesker i alle aldre. Her snakker vi fra barn til eldre, så det er ganske viktig at en liker å være rundt mennesker - hvis ikke vil man nok ikke trives i lengden. Ellers er det viktig at en er omgjengelig, samarbeidsvillig, selvstendig og at man kan ta kjappe avgjørelser. MEN det er ikke sånn at man må eller skal ha alt dette på plass til å begynne med, for det er mye læring i studiet som gjør at man innhenter den kunnskapen man trenger etterhvert. Jeg kan f. eks ikke med hånda på hjertet si at jeg hadde absolutt alt som skulle til for å bli en sykepleier ved studiestart liksom, men man tilegner seg informasjon man kan dra nytte av senere. Det er også situasjoner jeg havner i nå hvor jeg føler meg usikker, men heldigvis har man veiledere, lærere og erfarne medstudenter som man kan få hjelp av underveis. 

  Som sykepleier kan du jobbe på sykehus, sykehjem, bo- og rehabiliteringssentre, hjemmesykepleien, bedriftshelsetjenester, ambulansetjenesten, offshore og egentlig de aller fleste steder. Det er et bredt spekter av arbeidsplasser, og det er nettopp det som er en stor verdi for også min egen del. Altså, garantien for at man har jobb i fremtiden. 

  Etter endt utdanning er det også muligheter for videreutdanninger som f. eks jordmor, helsesøster, anestesi, kreft, operasjon, intensiv, barnesykepleier osv. Man har plutselig veldig mange valgmuligheter her også. Og ikke bare det, men det er faktisk muligheter til å kunne bli lærer av å gå sykepleierfaget - bare man har pedagogikk på bok, eller velger å ta et årsstudium ved en senere anledning. 

  Noe annet jeg vil anbefale er å bli medlem av NSF så fort du begynner på studiet. Som medlem betaler du vel toppen 50 kr i måneden, og får omtrent alle typer forsikringer man trenger, fagblandet Sykepleien (bildet over), NSF fordelsbutikk (bildet over: uniform), almanakk med årskalender/emner og prosedyrer, og mange flere goder. Trykk HER for mer info.

  Andre tips jeg kommer på er å forhøre seg. Det er alltid noen som har studert før deg, så er du usikker er det lurt å ta i bruk av folk med erfaring. Jeg har blant annet spurt andre om pensumbøker og om tips til eksamen. Det finnes også flere grupper på facebook hvor folk selger bøker og deler tips - det har hjulpet en del for meg!! Om ikke kan du jo slenge inn en kommentar her, så kan jeg prøve å hjelpe så godt jeg kan!

  Alt i alt er sykepleierfaget et studie med 50 % teori og 50 % praksis, så det er ganske variert. Jeg trives ihvertfall veldig godt frem til nå, og er allerede godt over et halvt år inn i studiet. Mange vil nok kanskje si at man møter seg selv i døra i løpet av studietiden, og det er jeg egentlig veldig enig i. Selv om man studerer for å lære om andres livssituasjon, så lærer man også utrolig mye om seg selv, og det er rett og slett bare en spennende "reise" det altså!! :-)

   

  Klemmer<3

 • Publisert: 20.03.2017, 12:41
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Forstår du nå?

 • Publisert: 15.03.2017, 13:07
 • Kategori: Blogg
 • Hei. 

  Lenge har jeg tenkt til å poste et innlegg om det å være introvert som veldig ofte blir misforstått. Selv er jeg en "sosial introvert", som vil si at jeg både elsker og hater mennesker. Haha, neida. (joda). Det handler rett og slett om at jeg liker å være sosial, men at jeg også trenger min alene-tid. Derfor føler jeg ofte at jeg kan bli misforstått når det kommer til sosiale settinger. Enkelte ganger kan jeg nemlig være supergira og full av energi, mens jeg kanskje sier "nei jeg vil heller chille hjemme" en annen gang. I sammenheng med sistnevnte har det hendt at jeg har fått kommentarer på "hvorfor", og egentlig burde man ikke ha en unnskyldning for å slappe av og samle tilbake energien, men jeg tenkte jeg skulle prøve å forklare litt mer i dybden. Here u go: 

  1

  3

  En annen ting jeg har lagt merke til er at introvert og ekstrovert blandes med innadvent og utadvent. Det stemmer ikke. Jeg føler selv at jeg både kan være sjenert og utadvent, men det kommer selvfølgelig an på folka jeg henger med og hvor mye "energi" jeg må bruke på å prate, bli kjent og hvor komfortabel jeg føler meg. Som sosial introvert er det kanskje litt forvirrende å tenke at jeg liker å være med mennesker, samtidig som at jeg blir sliten i lengden og trenger tid for meg selv til å "hente meg inn". Jeg har jo vært forvirret over det selv tidligere, så jeg forstår at det ikke er så lett for andre å sette seg inn i - hvis de ikke er i samme situasjon selv. 

  Illustration of introvert process

  Jeg har lenge visst, og gitt uttrykk for at jeg er en tankefull person, og jeg vet at jeg kanskje tenker over den miste lille tingen og "planlegger" mye som kanskje (ikke) skjer i livet - men det er bare sånn jeg er. Sosiale settinger er noe jeg både liker og ikke liker, og jeg er en person som elsker å embrace min rare side, selv om jeg vet at jeg trenger recovery i etterkant. Så nei, selv om jeg er stille enkelte ganger, betyr det ikke at jeg er sur eller prøver å være "muggen" - jeg bare tenker og ofte (i mitt tilfelle) handler det bare om at jeg er sliten. Som student med både pensum, jobb, praksis, blogg og mennesker generelt er det slitsomt å måtte forklare seg hele tiden - men håper virkelig dette innlegget kan hjelpe enkelte med å forstå at det ikke er noe spesiell grunn annet enn at det både finnes introverte og ekstroverte med forskjellige under-kategorier. 

  Takk for meg.

   

  //Bilder lånt fra google.no

  Klemmer<3

 • Publisert: 15.03.2017, 13:07
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Skjulte skatter under hundrelappen

 • Publisert: 10.03.2017, 18:51
 • Kategori: Blogg
 • Hei på deg!

  Idag har jeg hatt en ganske produktiv og fin dag egentlig. Ble vekka av Sarah fordi ho reiste idag tidlig. Heldiggrisen skal til Spania og chillen max. Kjenner jeg er ganske misunnelig på den altså!! Men til tross for at det var rundt 8 så var jeg ganske opplagt, og siden det ikke skjer så ofte bestemte jeg meg rett og slett for å stå opp. Egentlig ganske digg å få mye ut av dagen også, ikke saant? :-) 

  Så idag har dagen bestått av pensum og en laang gåtur. Har endelig fått satt meg litt ordentlig inn i medikamentregning, og siden jeg har eksamen i juni som skal være feilfri for å kunne bestå (!) - så er det like greit å starte tidlig på den biten. MEN med hodet fylt med pensum så er det greit med litt frisk luft også, så da gikk jeg til Kongssenteret for å catche opp på Zavanna. Vi får ny kampanje på mandag, og da ere bukser som skal stå i sentrum med 30% avslag - så da fåru ta turen innom! Haha :-)

  Tenkte jeg skulle vise noen skjulte skatter jeg fant idag også. Måtte seff innom frelsesarmeen og titte litt, og da fant jeg disse to søøte genserne:  Ganske fornøyd med disse! Er så glad for at det finnes gjenbruk. Spesielt når man finner noe man kan dra nytte av. Og forresten: God helg!!

  Klemmer<3

 • Publisert: 10.03.2017, 18:51
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Gyldne favoritter

 • Publisert: 08.03.2017, 20:38
 • Kategori: Blogg
 • Heeey!

  Først og fremst har jeg ille lyst til å gratulere alle kvinner med kvinnedagen. Menn har som kjent både mandag og søndag, så denne dagen får vi nyte så lenge vi kan!! 

  Anywaaays.. Har ikke så mye annet på hjertet idag, bortsett fra at jeg er ferdig med min 2. uke i sykehjemspraksis. Det føles skikkelig rart og bra, for nå har jeg plutselig kun 8 uker igjen! Syns tiden går utrolig fort, men deilig å kjenne på at jeg fremdeles trives og syns det er givende. 

  Jeg har satt min første injeksjon på et ekte menneske også, og det var så himla gøy!! Adrenalinet fløy rundt i kroppen på meg, og skalaen over mestringsfølelse var skyhøy! Haha :-) I tillegg til det fikk jeg også utført CRP, som er en blodprøve som utføres for blant annet diagnostikk av infeksjoner, også kobla jeg til og fra antibiotika hos en pasient!! Det var ganske kult å ha gjennomført det også, så denne uka har jeg egentlig huka av flere sykepleieroppgaver gitt! Moro vettøøø.

  Til slutt ville jeg bare slenge med et bilde av mine gyldne favoritter, mamma & lillesøster. 

  Håper dere har hatt en fin dag!

  Klemmer<3

 • Publisert: 08.03.2017, 20:38
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Chit Chat - GRWM - Vlog

 • Publisert: 06.03.2017, 10:48
 • Kategori: Blogg
 • God mandag!

  Ny uke og nye muligheter plutselig. Helga gikk ekstremt fort spør du meg! Jeg har vært hjemme alene på grunn av at Sarah valgte å dra til Fredrikstad. Så da bestemte meg rett og slett for å lage en video. Sminkevideo er egentlig ikke "min greie", men hva er egentlig min greie? Haha, ikke vet jeg.. Lagde den ihvertfall for moroskyld så håper du vil like den :-)

  Det er faktisk den lengste videoen jeg har laget noen gang tror jeg, men syns det var litt gøy å redigere og sette sammen klippa denne gangen. Kanskje det blir flere videoer etterhvert? Vi får se.. Ha en fin mandag ihvertfall. Vi prekæs!

  Klemmer<3

 • Publisert: 06.03.2017, 10:48
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Den siste tida

 • Publisert: 05.03.2017, 12:06
 • Kategori: Blogg
 • Heiiiii!

  Lenge siden jeg har fått rotet meg til å skrive et innlegg egentlig. For å være ærlig så har jeg hatt ganske mye å gjøre, og dermed har jeg ikke prioritert noe av det jeg faktisk liker mest. Altså skrivingen, mener jeg.Trist, men sant. Noen ganger føler jeg ikke at livet mitt er så innholdsrikt heller, noe som gjør at inspirasjonen til å vite hva jeg skal dele ofte synker. MEEN har jo tross alt satt meg som mål i 2017 å skrive mer, så skal prøve å leve opp til det. Haha. Her er ihvertfall noen bilder av hva jeg har gjort den siste tida.


  Har vært en del i Fredrikstad i det siste. Det her har jeg allerede vist på videoen hvor jeg overraska mamma på morsdagen, men måtte dele dette bildet også, siden det er så koost. My precious family<3 Veldig merkelig å bo i en by langt unna de, men alltid godt å se de igjen når jeg vender snuta hjemover.

  Var også i hjembyen for å feire dåpen til fadderbarnet mitt! Ååh, lille vakkerungen altså. Veldig stolt av det merker jeg! Og sjekk uttrykket hans? Haha, sjarmør ass.

  Fikk også et splitter nytt antrekk av Zavanna i anledning nyåning av butikken. Veldig gøy å få være med på! Åpninga gikk også over all forventning, så tror det blir gøy å jobbe der fra tid til annen. Siden jeg studerer er det jo åpenbart ikke så mye penger å hente fra lånekassa, så noen ekstra kronasjer i måneden er berre knall.

  Ah, what a mess! Fikk jammen meg malt et bilde også da, haha. Kjæresten hadde bursdag for en stund siden, og da sa han at han ønsket seg et bilde av meg og han - så jeg gjorde et forsøk i å male "universet" med våre stjernetegn inni. Sikkert ikke det han så for seg at han skulle få, men jeg hadde aldri greid å male et portrett av oss lissom! Resultatet ble ganske kult da, selv om det ikke syns på dette bildet.

  Normalt sett har jeg hatt "no meat monday" siden fjoråret, og jeg har egentlig prøvd å holde meg unna kjøtt så mye som mulig - så greide jeg å "slacke" litt på den fronten... MEN jeg bestemte meg for å prøve ut disse pølsene, og de overraska skikkelig altså! Veldig godt alternativ for de som vil prøve å kutte ned på kjøttspisinga. Coop har også fått ganske mange options nå, noe som er superbra spørru meg. Hvis du er interessert i sånt, så anbefaler jeg å bli med i gruppa "veggispreik" på facebook. Mye inspo å hente derfra!

  Ogsååå har jeg egentlig bare tatt livet helt med ro. Jeg begynte praksis i sykehjem forrige uke, og det har både vært spennende og intenst. Merker man får mye inntrykk med en gang, og når man i tillegg har en del ting å lese på, og sette seg inn i så kan det bli litt slitsomt også. Sånn er det vel alltid når man havner oppi situasjoner man ikke er vandt til fra før. Hittil syns jeg heldigvis at det er veldig lærerikt, og det er en god start. Skal jo tross alt være der i 9 uker til, så regner med at jeg får lært utrolig mye mer igjennom den perioden. 

  Ha en fin søndag videre æ!

  Klemmer<3

 • Publisert: 05.03.2017, 12:06
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer