hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Bak den perfekte fasaden

 • Publisert: 29.06.2016, 00:38
 • Kategori: Blogg
 • "Først snakket hun med voksne på restauranten, da hun var pent kledd. Så tok hun på deg filler. Forskjellen fikk 6-åringen til å gråte". 

   

  Klikk her for å se på videoen.
  //dagbladet.no

  Ho er ikke den eneste.

   

  Det er mye mulig jeg er et høysensitivt menneske, men jeg blir så umåtelig skuffet og lei meg på andres vegne til tider. En liten snutt fra dagbladet.no fikk meg til å gråte. Budskapet traff, rett og slett. Selv om jeg har sett flere av denne type videoer tidligere så klarer jeg likevel ikke holde tilbake på tårene. Hvorfor lærer vi aldri? Hvor går grensa? Hvor mange flere ganger skal dette skje igjen før noen gjør en forskjell? Før noen strekker ut en hånd? Skulle ønske jeg hadde et fasitsvar.

   

  Klump i halsen. Jeg føler det handler om fasade. Bak den perfekte fasaden, liksom. Den som egentlig ikke er så perfekt, men som blir dratt frem som et slør fordi det er en form for beskyttelse. Hvem er det vi prøver å lure? Hvorfor skal folk som ser mer velstelt ut trenge det så mye mer enn den som ikke gjør det? Spør du meg, så er det nesten logisk at det heller skulle gått andre veien. Men til tross for alder - kjønn - farge - legning og klær så trenger man hjelp hver dag. Hver eneste dag er det en eller annen som trenger støtte. Det spiller ingen rolle om du er ung, eller om du er voksen. På en måte er jeg glad det blir laget slike videoer, fordi det skaper oppsikt. Det får ihvertfall noen til å åpne øyene litt ekstra. Mine ble til og med tårevåte.  

   

  Jeg håper virkelig verden blir et bedre sted, selv om jeg føler meg ganske godtroende når jeg skriver det ned svart på hvitt. Men jeg skal prøve ihvertfall, og jeg skal starte med meg selv. Man kan alltids bli bedre, ikke sant? 

   

  //Tumblr.com

   

  ~
   

  Jeg blogger kanskje litt mye om følelsesmessige temaer, men det er på en måte aldri planlagt så det er egentlig derfor det blir postet også. Veldig befriende å ha et sted man kan skrive ned tanker og følelser selv om det er offentlig :) Jaja. I like it sometimes! 
   

  xoxo
   

  Natta.
   

  Igjen. 
   

  Haha :)

 • Publisert: 29.06.2016, 00:38
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • ON FLEEK!

 • Publisert: 26.06.2016, 01:12
 • Kategori: Blogg
 • I know. Det har vært ganske stille fra meg en periode, men jeg har slitt en del med motivasjon lately.. Så det er egentlig derfor denne bloggen bare har blitt oppdatert litt av og til. Haha, skal prøve å skjerpe meg. Er jo tross alt litt moro å se tilbake på etterhvert!

   

  ~

   

  Hva er det som skal til for å være "fleek"? Eller "slay" for den saksskyld. Hvilke ingredienser må jeg huke av for å oppnå nettopp det? Jeg har lenge sett en trend både på facebook, instagram og andre sosiale medier. Hva er meningen med dette liksom? Hvem må jeg bli godkjent av?

   

  I skrivende sekund sitter jeg i senga med mange inntrykk. Inntrykk og tanker om hvordan ord som "fleek" og "slay" liksom skal være dagligdagse komplimenter å forholde seg til. Jeg er ikke akkurat bortskjemt på det området, men det er mennesker som sminker seg fra topp til tå (bokstavelig talt) - som bruker mye tid og energi på godkjennelse. For hva er vel verden uten "eyebrows on fleek" eller kommentarer som "du slayer". 

   

  Vi lever i et samfunn med frie valgmuligheter, og jeg skjønner at sminke er en del av hverdagen til mange. Det er det for meg også. Det er også helt opp til hver enkelt person hvordan de skal sminke seg, se ut og uttrykke sin personlighet. Jeg bare syns det er så trist at det er blitt en trend hvor man skal se mest mulig perfekt ut. Det er et skjønnhetsideal som de fleste streber etter - men som ingen oppnår. For ingen er perfekte. Eller, jeg mener, alle er perfekte. 

   

  ... Alle er perfekte på hver sin unike måte. Vet det er sykt klisjé å skrive, men det er fakta. Ingen er som deg, og det er helt fantastisk. Jeg bare syns det er så trist at det har blitt funnet opp idealer som mange ofrer mye for. 14 åringer ser jo ut som de er 23 nå for tiden. Da jeg var 14 visste jeg ikke hva foundation var omtrent, og jeg visste ihvertfall ikke at den jeg brukte var altfor brun for min hudtone. Samfunnet bygger opp disse skjønnhetsikonene, og det selger jo bra også - men det er bare fordi vi lar oss påvirke. 

   

  Aldri glem deg selv. Det eneste du trenger å sammenligne deg selv med er deg selv. Prøv heller å forbedre den du er for hver dag som går enn å forsvinne inn i en mengde hvor du til slutt blir usynlig. 

   

   


  //Tumblr.com

   

  xoxoxoxx

   

  Natta.

 • Publisert: 26.06.2016, 01:12
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer