hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Typisk meg

 • Publisert: 17.09.2016, 19:58
 • Kategori: Blogg
 • Nr. 1 må være at jeg er sykt kløne. Haha. Det går bare ikke an å unngå føler jeg. På et eller annet tidspunkt iløpet av en dag så greier jeg å klumse til noe. Trenger ikke være noe stort altså, men idag greide jeg å nesten tryne på sykkelen blant annet... Typisk asss.

   

  Nr. 2 vil jeg si er at jeg er følsom og overtenkende. Skulle kanskje satt sistnevnte for seg selv, men føler de henger sammen som hånd i hanske.
  Jeg vil si jeg er en dypt-tenkende person, som bruker for mye energi på å spekulere og analysere. Prøver å begrense meg på den fronten, siden det er litt slitsomt - men til syvende og sist må jeg nesten bare akseptere at det er sånn jeg er.

   

  Nr. 3 blir viljesterk. Føler at jeg er veldig flink til å nå de målene jeg virkelig går inn for å oppnå. Og da er det ingen som kan stoppe meg heller egentlig. Ganske fin og motiverende ting å tenke på. De største målene mine er "still in progress", men det er egentlig ikke viljen som har satt grenser på disse - det er det andre faktorer som har gjort. F. eks tid, sted, penger osv. 

   

  Slenger ved noen bildedryss i tillegg jeg. Disse bildene er litt "typisk" i forhold til hva jeg har gjort den siste tiden. Har flyttet til et helt nytt sted, og begynt på høgskole!!! Veldig spennende egentlig :-D   Hihi! Bildene er forresten fra min VSCO, og der heter jeg isablnl :-)
   

  God lørdag videre, da.
   

  Prekæs<3

 • Publisert: 17.09.2016, 19:58
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer