hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

Herregud for en tid vi lever i

 • Publisert: 07.11.2016, 16:32
 • Kategori: Blogg
 • Hva er tid? Hvorfor skal jeg liksom vente på den? Tiden forsvinner ikke uansett. Det er ikke sånn at den har tidsfrister å forholde seg til, eller at den drar noe sted. Tid er konstant. Tid er stabilt. Tid er tid, rett og slett. Eller, er den det? Hva om tiden blir undervurdert, og at den egentlig er skikkelig ensom. Ensom og ventende.

   

  Klokken i Big Ben titter ned på forbigående hver eneste dag, og de som tar seg bryet med å se opp på den, ser kun to svarte piler i bevegelse, og tall fra 1 til 12. De titter på klokken og registrerer tiden. Enten så har man god eller dårlig tid. Tiden er undervurdert fordi det er få som faktisk setter pris på tiden her og nå. Fokuset ligger på noe helt annet. På alt en har i vente. Ventetiden. Den tiden som er det kjedeligste på jord, men som allikevel er så verdt det. Ventetiden er det som gjør alt spennende, og får gleden til å spre seg fra hode til tær hos den ventende.

   

  Så skjer det. Tiden er inne, og ventetiden er over. Men fokuset ligger på noe helt annet. Man klarer ikke sette pris på tiden her og nå, og tar det for gitt. Tiden tikker, og livet går videre - men etter hvert så går de spennende momentene over til å bli minner. De blir til minner man en gang så frem til. Det er bare synd at det for enkelte er vanskelig å leve i nuet. Leve her og nå, og glemme tiden.

   

  Tiden er fin, men også absurd fordi den gjør oss ufokusert. Ufokusert på hva som skjer akkurat nå. Ufokusert fordi vi hele tiden skal se frem til noe. Frem til noe som vi ikke har kontroll på. Frem til fremtiden. Den tiden vi venter på. Ventetiden mot fremtiden. Herregud for en tid vi lever i.

   

  Hilsen meg.

 • Publisert: 07.11.2016, 16:32
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer