hits

Isabl.blogg.no

En av Norges minst leste blogger!

THE LAW OF ATTRACTION!!

 • Publisert: 10.12.2016, 21:27
 • Kategori: Blogg
 • Det er søndag, og jeg ligger i senga og slapper av. Nei, lørdag* mente jeg.
  Igår hadde jeg og samboeren/venninna/bestis en siste fest her hjemme før jula ringes inn. Eksamen neste uke, og det er mye som skal ordnes og pakkes før den tid. Ikke minst pugges, herregud. Anatomi er så sykt omfattende atte hjæælp! Heldigvis er det ikke mange dagene igjen, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg gleder meg som en smørvalp til julemat, juletv, godis, og stemninga!! Ååh. 

   

      

  Anyways. Det er nemlig et poeng jeg skulle frem til med dette innlegget. Og det er det at jeg er så sykt overbevist om at vi hele tiden er "herren" over eget liv. Med det mener jeg at vi til enhver tid kan styre hva vi ønsker at skal skje med oss gjennom tankens kraft, "the law of attraction", ect ect..
  Jeg har opplevd mye gjennom dette selv, og jeg tenkte at jeg skulle dele en ting som skjedde nå nylig. Det er noe spennende der ute som skjer for en grunn, noe som er ment at skal oppleves og det syns jeg vi er nødt til å snakke høyt om. Mye mulig jeg er veldig "alternativ" fordi jeg oppsøker slike ting og syns det er så fascinerende, gøy, skummelt og fantastisk!! I live for this shit. Haha. 

   

  The law of attraction. Ok, guys. Dette er helt sykt!! Jeg har sett en del klipp på nettet som rett og slett fikk meg til å ville teste selv. "The law of attraction" er på en måte en "lov" som du skal tenke på, skrive ned, men ikke tenke for mye på. Det enkelte har gjort, inkludert meg selv - er å skrive ned ønsker i nåtid forså å "glemme" listen ved å ikke gi den for mye oppmerksomhet. Det vil si at du da skal legge den vekk og prøve å ikke tenke på hvilke ønsker du har skrevet ned.

   

  Det er nemlig da magien starter. Jeg skjønner hvis dette blir skikkelig shitty formulert, men jeg prøver så godt jeg kan. Haha. Greia er at universet begynner å jobbe for at tingene du har skrevet ned skal komme til deg. Jeg skrev f. eks; "Jeg elsker at jeg har fått meg en ny potteplante" på en lapp - la den i en skuff og tenkte ikke særlig mer på det. Gjett hva som skjedde et par uker senere? Jo, mamma kjøpte en potteplante til meg, helt uten videre. Tror du jeg freaka litt ut? JAA. Jeg hadde skikkelig lyst til å tro på at en sånn type "lov" skulle være sann, men hadde så vanskeligheter med å forstå greia - så det var derfor jeg skrev noe litt "uskyldig" til å begynne med for å teste. Må også passe på å få med at det lønner seg å gjøre litt research hvis man er spesielt interessert også. Jeg ble overivrig en periode og satt flere dager i strekk og har vel ikke enda blitt ooordentlig klok på det.  


   

  Jeg vet ikke helt om jeg skal tro på at noe er tilfeldig lenger jeg nå. Universet ass.. Det er noe forunderlig som ikke kan forklares helt, og det er jo bare såå gøy. Life's a thrill!! Eller noe i den duren<3 Anbefaler å sjekke ut filmer fra youtube der du kan finne små klipp med andres erfaringer og opplevelser, eller lengre dokumentarer hvor 'profesjonelle' går mer i dybden. Også føler jeg at jeg må få med at man ikke kan forvente at en million dollars detter ned fra taket en dag liksom. (Selvom det hadde passa studenten i meg ypperlig).. Haha. Bare skriv dine ønsker, "gjem dem", og lev som normalt. Det er ikke verre enn det, egentlig. 

   

  Ellers får'u ha en fin lørdag. Det skal iallefall jeg. Prekæs!!

 • Publisert: 10.12.2016, 21:27
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer